Nizip'te Suriyeli sığınmacılara akademik Türkçe kursu verilecek
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) sponsorluğu ve Nizip Eğitim Fakültesi işbirliğiyle başlatılan kursta 60 Suriyeli öğrenciye Türkçe kursu verilecek. Kurs seçmeleri öncesi çadır kenti ziyaret eden Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve Nizip ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
medya73.com
Kaynak...
Nizipte Suriyeli sığınmacılara akademik Türkçe kursu verilecek ...
Nizipte Suriyeli sığınmacılara akademik Türkçe kursu verilecek - Gaziantep'in Nizip ilçesinde Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadır kentte akademik Türkçe kursu ...
www.haber3.com/nizipte-suriyeli-siginmacilara-akademik-turk...
Kaynak...
Nizip'te Suriyeli sığınmacılara akademik Türkçe kursu verilecek ...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadır kentte akademik Türkçe kursu başlatıldı.
www.zaman.com.tr/son-dakika/nizipte.../2031127.html
Kaynak...
Haber 10 Nizipte sığınmacılara akademik Türkçe kursu
Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şöyle konuştu Nizip Kaymakamlığı ve Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi ...
www.haber10.com/haber/322320/
Kaynak...
Nizip çadır kent'te kalan suriyelilere türkçe eğitim
Nizip Eğitim Fakültesi tarafından Nizip Çadır kentte kalanSuriyeli sığınmacılara Türkçe eğitim verilmeye başlanacak.
Edinilen bilgiye göre ülkelerindeki olaylardan kaçarakTürkiye'ye sığınan ve Nizip çadır kent içerisinde barınmaları sağlanan Suriyelimültecilerin Türkçe öğrenmeleri için çadır kent içerisinde kurulan eğitimçadırlarında Nizip Kaymakamlığı ve Nizip Eğitim Fakültesinin ortaklaşaçalışması sonucu Türkçe eğitim verilmeye başlanacak. Verilecek olan eğitim içinöğrenci seçimlerinin yapıldığı çadır kentte giden Kaymakam Yaşar Karadenizburada Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Profesör Dr. Mehmet Özaslan ile birlikteçadırları gezerek eğitim görecek olan Suriyeliler ile bir araya geldi.