Nizip'te Suriyeli sýðýnmacýlara akademik Türkçe kursu verilecek
Baþbakanlýk Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) sponsorluðu ve Nizip Eðitim Fakültesi iþbirliðiyle baþlatýlan kursta 60 Suriyeli öðrenciye Türkçe kursu verilecek. Kurs seçmeleri öncesi çadýr kenti ziyaret eden Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz ve Nizip ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
medya73.com
Kaynak...
Nizipte Suriyeli sýðýnmacýlara akademik Türkçe kursu verilecek ...
Nizipte Suriyeli sýðýnmacýlara akademik Türkçe kursu verilecek - Gaziantep'in Nizip ilçesinde Suriyeli sýðýnmacýlarýn kaldýðý çadýr kentte akademik Türkçe kursu ...
www.haber3.com/nizipte-suriyeli-siginmacilara-akademik-turk...
Kaynak...
Nizip'te Suriyeli sýðýnmacýlara akademik Türkçe kursu verilecek ...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde Suriyeli sýðýnmacýlarýn kaldýðý çadýr kentte akademik Türkçe kursu baþlatýldý.
www.zaman.com.tr/son-dakika/nizipte.../2031127.html
Kaynak...
Haber 10 Nizipte sýðýnmacýlara akademik Türkçe kursu
Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz öðrencilere hitaben yaptýðý konuþmada þöyle konuþtu Nizip Kaymakamlýðý ve Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi ...
www.haber10.com/haber/322320/
Kaynak...
Nizip çadýr kent'te kalan suriyelilere türkçe eðitim
Nizip Eðitim Fakültesi tarafýndan Nizip Çadýr kentte kalanSuriyeli sýðýnmacýlara Türkçe eðitim verilmeye baþlanacak.
Edinilen bilgiye göre ülkelerindeki olaylardan kaçarakTürkiye'ye sýðýnan ve Nizip çadýr kent içerisinde barýnmalarý saðlanan Suriyelimültecilerin Türkçe öðrenmeleri için çadýr kent içerisinde kurulan eðitimçadýrlarýnda Nizip Kaymakamlýðý ve Nizip Eðitim Fakültesinin ortaklaþaçalýþmasý sonucu Türkçe eðitim verilmeye baþlanacak. Verilecek olan eðitim içinöðrenci seçimlerinin yapýldýðý çadýr kentte giden Kaymakam Yaþar Karadenizburada Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Profesör Dr. Mehmet Özaslan ile birlikteçadýrlarý gezerek eðitim görecek olan Suriyeliler ile bir araya geldi.