NTO’dan Öğrencilere 2000 Çift Ayakkabı Yardımı
Nizip ticaret odası tarafından geleneksel hale getirilen ilköğretim öğrencilerine ayakkabı yardımı kampanyası töreni Mehmet Cemal Dikici İlkokulunda gerçekleşti.
Yapılan törende bir açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÖZYURT, İlköğretim öğrencilerine özellikle yaklaşan kış şartları ve bayram dolayısıyla ihtiyaç sahibi olan öğrencilere her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ayakkabı yardımı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Geçen yıl yapıldığı gibi ayakkabı yardımı bu yıl da 2000 tane öğrencimize dağıtılmaya başlanılmıştır. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın bayramı mutlu ve güzel biçimde geçirmelerine katkıda bulunmak amacıyla özellikle ayakkabıları ile yaklaşan kış şartlarıyla sağlıklı bir şekilde kışı geçirmeleri için Nizip Ticaret Odası ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile böyle bir çalışma içerisinde bulunuyoruz.
Böyle bir çalışmada bizlerden desteğini esirgemeyen Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, sizleri yetiştirdiği için değerli öğretmenlerimize, şahsım, Türkiye Odalar ve Borsalar birliği ile Nizip Ticaret Odası Yöneticileri adına teşekkür ediyorum dedi.
Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz GÜNDEŞ ise eğitim konusunda hiçbir zaman desteğini bizden esirgemeyen Nizip Ticaret Odası’na teşekkür ediyorum dedi.
Yapılan törene, Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa DOKTOROĞLU, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir KARABACAK, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi M. Seyit ÇEKER, Nizip İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah DAĞLI ve Nizip Ticaret Odası Genel Sekreteri Serpil GÜNDOĞDU da Katıldı.
Video: NTO 2 BİN ÖĞRENCİYE AYAKKABI DAĞITTI
NTO 2 BİN ÖĞRENCİYE AYAKKABI DAĞITTI
[AME]http://www.nizip.com/videolar/ntoikibinogrenciyeyardim18.10.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip Ticaret Odasından 2 bin öğrenciye ayakkabı yardımı SON ...
Nizip Ticaret Odasından 2 bin öğrenciye ayakkabı yardımı - Gaziantep'in Nizip Ticaret Odası (NTO) merkez ve köylerdeki iki bin öğrenciye ayakkabı yardımında ...
www.haber3.com/nizip-ticaret-odasindan-2-bin-ogrenciye-aya...
Kaynak...
Nizip Ticaret Odası'ndan 2 Bin Öğrenciye Ayakkabı ...
Gaziantep'in Nizip Ticaret Odası (NTO) merkez ve köylerdeki iki bin öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu.
Devami...
Nizip Ticaret Odası'ndan 2 bin öğrenciye ayakkabı yardımı
GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep'in Nizip Ticaret Odası (NTO) merkez ve köylerdeki iki bin öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu. NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt yaklaşan Kurban Bayramı ve kış şartları öncesinde öğrencilerin ihtiyaçlarını ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Star Gündem
Kaynak...
Nizip'ten Kısa Kısa - Nto, 2 Bin Öğrenciye Ayakkabı Dağıttı
Nizip Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yakar tarafından toplantıya katılan beden eğitimi öğretmenlerine yıl boyunca yapacakları çalışmalar kapsamında bilgi verildi. Toplantıda ayrıca öğretmenlerin ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Haberciniz
Kaynak...
Nizip Ticaret Odası'ndan 2 bin öğrenciye ayakkabı yardımı Haberi
Gaziantep'in Nizip Ticaret Odası (NTO) merkez ve köylerdeki iki bin öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu. NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ...
www.bugun.com.tr/.../nizip-ticaret-odasi-ndan-2-bin-ogrenciy...
Kaynak...
HABER Nizip Ticaret Odasından 2 Bin Öğrenciye Ayakkabı Yardımı haberi
NİZİP TİCARET ODASI'NDAN 2 BİN ÖĞRENCİYE AYAKKABI YARDIMI - Gaziantep'in Nizip Ticaret Odası (NTO) merkez ve köylerdeki iki bin öğrenciye ayakkabı ...
www.haberler.com/nizip-ticaret-odasi-ndan-2-bin-ogrenciye-a...
Kaynak...