NTO’dan Jandarma Komutanlýðý ve Milli Eðitim Müdürlüðü’ne Ziyaret
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT, Meclis Baþkaný Mustafa DOKTOROÐLU, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte göreve baþlayan Ýlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Yavuz Oruç ile Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ’i ziyaret ederek hayýrlý olsun dileklerinde bulundular.
Ýlk ziyaretlerini Jandarma Komutanlýðýna gerçekleþtiren ÖZYURT ve DOKTOROÐLU burada yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yüzbaþý Yavuz Oruç’a görevlerinde baþarýlar dilediler. Jandarma Komutaný Yüzbaþý Oruç ise ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirerek Mehmet ÖZYURT ve Beraberindekileri ne teþekkür etti.
Burada ziyaretini sonlandýran NTO üyeleri daha sonra Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ’in makamýna geçtiler. Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan NTO yönetim kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT, Milli Eðitim Müdürü Gündeþ’e sizleri Nizip Ýlçesinin Milli Eðitim Müdürü olarak görmekten dolayý çok memnunuz bizler Nizip Ticaret Odasý olarak her zaman olduðu gibi eðitime desteklerimizi devam ettireceðiz diyerek hayýrlý olsun temennilerinde bulundu.
Gündeþ, ise Nizip Ticaret Odasý her zaman yanýmýzda olmuþ ve eðitime sürekli destek vermiþtir ben hem verilen bu destekten hem de yapýlan ziyaretten dolayý tüm oda üyelerine teþekkür ediyorum dedi.
Gerçekleþen ziyaretlere Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Bülent ÖÐÜT, Berkir KARABACAK, Yönetim Kurulu Üyesi Ali KILINÇ, Meclis Baþkan Yardýmcýsý Ali SARI, Meclis Üyeleri Necdet BAÞEÐMEZ, Þakir ÖZTEKÝN, Danýþma Kurulu Üyeleri Abdullah ALTINBAÞ, Ali SÜZER, Hamdi KARABULUT, Disiplin Kurulu Üyesi Neþe UYGUR ve Genel Sekreteri Serpil GÜNDOÐDU da katýldý.