Nizip Ticaret Odası’ndan İftar Yemeği
Nizip Ticaret Odası tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği bu yılda çok sayıda davetlinin katılımıyla Nizip Ticaret Odası restaurantında düzenlendi.
Nizip İlçe Müftüsü Dr. Mustafa Genç tarafından okunan iftar duasının ardından bir açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÖZYURT; Vizyonuyla yenilikçiliğe ve gelişime öncülük eden Odamızın geleneksel hale getirdiği İftar Yemeğimize hoş geldiniz diyerek yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlere teşekkür eden ÖZYURT, Bereketin ve güzelliğin müjdecisi olan içerisinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayında sizlerle birlikte olmaktan şahsım ve Nizip Ticaret Odası adına memnuniyet duyduğumuzu belirtti. Bu mübarek günlerde kardeşliğin ve hoşgörünün en üst seviyede yaşanmasını, insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesini temenni eder, birlikte nice ramazanlar yaşamayı nice iftar sofralarını paylaşmayı dilerim dedi.
Verilen iftar yemeğine, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet SARI, Ali ŞAHİN, Nizip Kaymakamı Yaşar KARADENİZ, Nizip Emniyet Müdürü Mustafa KANTAR, Nizip Milli Eğitim Müdürü Cengiz GÜNDEŞ, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin AKIN, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim SARI, Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Nizip Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet KILIÇPARLAR, Daire Müdürleri, Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, İşadamları ve çok sayıda Nizip Ticaret Odası üyeleri de katıldı.
Video: NİZİP TİCARET ODASI'NDAN GELENEKSEL "İFTAR YEMEĞİ"
NİZİP TİCARET ODASI'NDAN GELENEKSEL "İFTAR YEMEĞİ"
[AME]http://www.nizip.com/videolar/ntoiftaryemegi09.08.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip Ticaret Odası'ndan geleneksel "İftar Yemeği"
Nizip Ticaret Odası'nın geleneksel hale getirdiği "İftar Yemeği"dün akşam Nizip Ticaret Odası Restaurantın'da verildi.
"İftar Yemeği"ne Nizip İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz, AKParti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı ve Ali Şahin, Nizip Belediye BaşkanVekili Hüseyin Özkaya, İlçe EmniyetMüdürü Mustafa Kantar, Nizip ilçe jandarma bölük komutan vekili Nazmi Dinçer, Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Nizip TicaretOdası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Meclis Başkanı Mustafa Doktorluile Yönetim Kurulu üyeleri, Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı OsmanAlpaslan, Belediye eski Başkanı Coşkun Özkaya, İşadamı Bilal Çeker, NizipKaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Fevzi Balcı, Nizip Millieğitim Müdürü CengizGündeş ile çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.
Davetliler, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, NizipTicaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleritarafından kapıda karşılandı.
Yaklaşık iki saat süren İftar yemeği programında bir konuşmayapan Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, Ticaret odasının geleneksel halegetirdiği iftar yemeğinde Nizipli esnaf ve sanayicilerimizle bir aradabulunmanın mutluğunu yaşıyoruz" diyerek yemeğe katılan herkese teşekkür etti.