Hayırseverden Eğitime Arsa Desteği
Nizip Sanatkarlar Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Seven, eğitime destek olmak için 4 bin 571 metre kare arsa bağışında bulundu. Nizip Sanayi Sitesi mülkiyeti altında bulunan arsa, Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Seven ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Nizip Sanayi Sitesinden Eğitim Merkezi Yapımı İçin Arsa Bağışı ...
Sınırlı Sorumlu Nizip Sanatkarları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri, Nizip ilçesine mesleki eğitim merkezi yaptırılması amacıyla Gaziantep Valiliği ...
www.haber01.com/nizip-sanayi-sitesi-nden-egitim-merkezi-ya...
Kaynak...
Nizip Sanayi Sitesi'nden Eğitim Merkezi Yapımı İçin ...
Sınırlı Sorumlu Nizip Sanatkarları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri, Nizip ilçesine mesleki eğitim merkezi yaptırılması amacıyla Gaziantep Valiliği ile protokol imzalayarak, 4 bin 571 metrekarelik arsa bağışında bulundu.
Devami...
Video: HAYIRSEVERDEN EĞİTİME ARSA DESTEĞİ
HAYIRSEVERDEN EĞİTİME ARSA DESTEĞİ
[AME]http://www.nizip.com/videolar/hayirseverdenegitimedestek02.08.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Hayırseverden Eğitime Arsa Desteği
Nizip Sanatkarlar Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi YönetimKurulu Başkanı İbrahim Seven, eğitime destek olmak için 4 bin 571 metre kare arsabağışında bulundu.Nizip Sanayi Sitesi mülkiyeti altında bulunan arsa, GaziantepValisi Erdal Ata ve İbrahim Seven arasında imzalanan protokol ile İl MilliEğitim Müdürlüğü'ne verildi.Vali Ata, konuşmasında, Nizip'in gelişen hareketlibir ilçe olduğunu vurgulayarak, ilçede mesleki eğitimin öneminin artığınadikkat çekti.Bağışlanan arsada, mesleki eğitim merkezi yapılacağını bildiren GaziantepValisi Erdal Ata, şöyle konuştu: "Bu merkez, herhangi bir mesleği olmayan,okuma çağını geçirmiş olan gençlerimizin meslek edinmesi için yapılacak. Buradagerek sanayi sitesindeki esnafımızın gerekse organize sanayi bölgesinde kisanayi kuruluşların ihtiyaç duyduğu kalifiyeli elemanları yetiştirmeyihedefliyoruz. Yani burası bir taraftan sanayicimizin veya küçük iş yerlerinineleman ihtiyacını karşılayacak, ama öbür taraftan mesleği olmayan gençlerimizide meslek sahibi yapacak bir eğitim kurum olacak. Arsayı sanayi sitemizveriyor. İbrahim Sevene teşekkür ediyor, inşallah 2013 yılında da inşaatçalışmalarını bitirip eğitime açarız diye tahmin ediyorum. Gaziantep'te okulyaptıracak arsayı bulmakta zorlandıklarının altını çizen Ata, elinde arsasıolup okul yaptıracak hayırseverlere seslenerek, "Eğitime arsa vererek dedestek olabilirsiniz" dedi.AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'da bağışlanan arsalar ve imzalanan protokollerle eğitim çıtasının yükseleceğinibelirtti.Hayırsever İbrahim Seven ise ilkokulu dışarıdan bitirdiğini ve uzunyıllardır sanayi sitesinde çalıştığını söyledi.Yaptıkları hizmetler hakkındabilgi veren Seven, kendisine bu imkanı veren herkese teşekkür etti.