İlçemiz*de* ihtiyac doğrultusunda Yaşlı Bakımı Kursu,Çocuk Bakımu Kursu ve Engelli Bakımı Kursu açılması planlanmaktadır kurslarımıza kayıt yaptırmak isyenlerin merkez binamıza gelerek başvuruda bulunulması gerekmektedir.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
İlçemiz*de* ihtiyac doğrultusunda Yaşlı Bakımı Kursu,Çocuk Bakımu Kursu ve Engelli Bakımı Kursu açılması planlanmaktadır kurslarımıza kayıt yaptırmak isyenlerin merkez binamıza gelerek başvuruda bulunulması gerekmektedir.
Devami...
Halk Oyunları Usta Öğretici Yetiştirme Kursu
<span style="font-size: 12pt; line-height: 115%; font-family: Arial;"><span style="color: #000000;">Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından ' Türk Halk Oyunları Yöre Oyunları Öğretici Kursu ' açılacaktır.
Devami...
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi* bünyesinde Unutulmaya Yüz Tutmuş*Sedef Kakmacılık Kursu* ve Grafik Animasyonlu Web Kursu kayıtları başlamıstır.Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyenler; Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezine gelerek veya resmi web sitemizden online başvuru doldurarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.
Devami...
NİZİP HALK EĞİTİM'DEN BAKIM KURSLARI
[AME]http://www.nizip.com/videolar/halkegitimmerkezi26.07.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Kurs için aranan şartlar ise şunlar; "Millî EğitimBakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarına öğretmen olarak atanacakların atamalarınaesas olan alanları ile mezun oldukları yükseköğretim programları ve aylık karşılığı okutacaklarıderslere ilişkinçizelgede yer alan öğretmenler, Dört yıllık eğitim verenyükseköğretim programlarından mezun olmak, Yükseköğretim programlarından önlisans mezunu olmak, Kurslara katılmak için kişilerin Türk Halk Oyunlarıalanında eğitmenlik/çalıştırıcılık yaptığını ya da başarılı şekilde oynadığınıbelgelendirmek ve İlkokul mezunu olması şartı aranırken, Kayıt için istenen evraklar arasında;"Nüfus Cüzdanı ve Öğrenim Belgesi Fotokopisi, Sağlık Raporu, En az bir yöreoyunu oynadığına dair belge, 2 Adet Fotoğraf ile birlikte Nizip HalkEğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Nesimi Kalkan'a şahsen başvurulması istendi.
![]()
NİZİP HALK EĞİTİM'DEN BAKIM KURSLARI
[AME]http://www.nizip.com/videolar/niziphalkeigitimmerkezi27.07.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip'te "Yaşlı Bakımı Kursu, Çocuk Bakımı Kursu ve EngelliBakımı Kursu açılması planlanıyor.
Nizip Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Nesimi Kalkan, Kurslarakayıt yaptırmak isteyen adayların, Nizip Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne gelerekbaşvuruda bulunmalarını istedi.
Müdür Yardımcısı Kalkan, Gaziantep Erdal Ata'nın; İstihdamve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı'nda yaptığı bir konuşmasında yaşlı, çocuk veengelli bakımı elemanlarına ihtiyaç olduğunu belirtmiş, buna göre piyasanınihtiyacı doğrultusunda belirtilen kursların açılmasında fayda ve istihdamaçısından yarar gördüklerini ifade etti.
![]()
Nizip'te "Yaşlı Bakımı Kursu, Çocuk Bakımı Kursu ve EngelliBakımı Kursu açılması planlanıyor.
Nizip Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Nesimi Kalkan, Kurslarakayıt yaptırmak isteyen adayların, Nizip Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne gelerekbaşvuruda bulunmalarını istedi.
Müdür Yardımcısı Kalkan, Gaziantep Valisi Erdal Ata'nın; İstihdamve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı'nda yaptığı bir konuşmasında yaşlı, çocuk veengelli bakımı elemanlarına ihtiyaç olduğunu belirtmiş, buna göre piyasanınihtiyacı doğrultusunda belirtilen kursların açılmasında fayda ve istihdamaçısından yarar gördüklerini ifade etti.
Kaynak...
Antep fıstıklı ve limonlu kek malzemeleri 125 gr un.
tatli-yemektarifleri.blogcu.com/antep-fistikli-ve.../12817458
Kaynak...