Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2012 LYS'de bütün puan türlerinde birinciler Fem Dershanesi'nden çıktı. Daha önce açıklanan SBS'de Türkiye 293'üncüsünü ...
www.haberege.com/.../nizipte-lys-sampiyonlari-fem-dershanes...
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2012 LYS'de bütün puan türlerinde birinciler Fem Dershanesi'nden çıktı. Daha önce açıklanan SBS'de Türkiye 293'üncüsünü ...
www.haberege.com/.../nizipte-lys-sampiyonlari-fem-dershanes...
Kaynak...
ALKAN KIZ MESLEKTE "TERCİH BÜROSU" KURULDU
[AME]http://www.nizip.com/videolar/alkankizmeslek26.07.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip'te tercih yapmakta sıkıntı yaşayan öğrencilere yönelikdanışmanlık hizmeti verilmesi için Alkan Kız Meslek Lisesi'nde Tercih DanışmanlıkBürosu oluşturuldu.
Bu konuda bir açıklama yapan Nizip İlçe Milli Eğitim ŞubeMüdürü Abdullah Dağlı, Rehber öğretmenler gözetiminde yapılacak LYS ve SBSdanışmanlık hizmetinin 23 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başladığını, 8Ağustos 2012 Çarşamba günü sona ereceğini hatırlattı.
Şube Müdürü Dağlı konuşmasında; "Alkan Kız Meslek Lisesi'ndeoluşturduğumuz Tercih Bürosu'nda hem Ortaöğretime geçen, hem üniversiteyeyerleşmek isteyen öğrencilerimiz ücretsiz olarak faydalanacaktır. Üniversiteöğrencileri için ise 23 Temmuz Pazartesi günü başlayan resmi tercih süresi, 3Ağustos sona eriyor. Tercih DanışmanlıkBürosu her gün sabah 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecektir" diyekonuştu.
![]()
Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçedeki üniversite adayları için Alkan Kız Meslek Lisesi'nde tercih danışmanlık bürosu oluşturuldu.
Devami...
Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçedeki üniversite adayları için Alkan Kız Meslek Lisesi'nde tercih danışmanlık bürosu oluşturuldu. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Dağlı, yaptığı açıklamada, rehber öğretmenler gözetiminde yapılacak ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Haberciniz
Kaynak...