6 AYRI VATANDAŞI DOLANDIRILAN ZANLI YAKALANDI
[AME]http://www.nizip.com/videolar/zanlı02.06.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
6 AYRI VATANDAŞI DOLANDIRILAN ZANLI YAKALANDI
[AME]http://www.nizip.com/videolar/zanlı02.06.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Gaziantep"in Nizip ilçesinde 4 ve Araban ilçesinde ise 1 kişiyi yardım yapmak bahanesiyle dolandırdığı iddia edilen bir kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gaziantep'in Nizip ilçesinde 4 ve Araban ilçesinde ise 1 kişiyi yardım yapmak bahanesiyle ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Haber FX
Kaynak...
Nizip ve Araban ilçelerinde, ihtiyaç sahibi ailelere ''Size yardımda bulunacağım'' diyerek vatandaşları dolandırdığı belirlenen kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Nizip ve Araban ilçelerinde çeşitli tarihlerde ihtiyaç sahibi 5 vatandaşın para ve ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Nizip ve Araban ilçelerinde, ihtiyaç sahibi ailelere "Size yardımda bulunacağım" diyerek vatandaşları dolandırdığı belirlenen kişi tutuklandı. Nizip ve Araban ilçelerinde, ihtiyaç sahibi ailelere "Size yardımda bulunacağım" diyerek vatandaşları ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafındanyapılan çalışma kapsamında Gaziantep'in Nizip ve Araban ilçelerinde ihtiyaçsahibi aileleri kendisine hedef seçerek dolandırdığı iddi edilen bir kişi gözaltınaalındı.
Edinilen bilgiye göre, birihbarı değerlendiren Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro AmirliğiEkipleri, Gaziantep'in Nizip ve Araban ilçelerinde ihtiyaç sahibi ailelerihedef seçerek dolandıran Erdal Ü. İsimli şüphelinin Gaziantep'teki adresinitespit ederek durumu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Yapılan çalışmasonucunda 6 ayrı vatandaşı kendilerine yardım yapılacağını söyleyerekdolandırdığı iddia edilen şüpheli Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ve Nizip İlçeEmniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışması sonucu yakalandı.
Gözaltına alınan şüphelininNizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgusunda farklı tarih ve faklıadreslerde bin 290 TL para ile 12 bin TL değerinde altını dolandırıcılık yapmaksuretiyle aldığını tespit etti.
Vatandaşlara yardım edeceğivaadiyle dolandıran zanlının daha önceden de 7 ayrı dolandırıcılık suçundankaydı olduğu belirlendi.
Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusutamamlanan zanlı Erdal Ü.(31) çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevinegönderildi.
![]()