BİLAL ÇEKER; "EĞİTİME YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR"
[AME]http://www.nizip.com/videolar/bilal26.03.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
BİLAL ÇEKER; "EĞİTİME YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR"
[AME]http://www.nizip.com/videolar/bilal26.03.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Özel Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker; "Özel Primer Hastanesi, Gaziantep ve bölgenin çeşitliyerlerinden gelen hastalara dünya standartlarında modern sağlık hizmeti sunangüvenli bir kuruluş olmayı başarmıştır" dedi.
Hastaların istek, ihtiyaç ve beklentilerini karşılamakamacıyla gelişen teknoloji yakından takip ederek tam zamanlı çalışan her zamaneğitime önem veren çevre ve doğaya saygılı sosyal sorumluluk projelerinin daimaiçinde olan bir sağlık kuruluşu olduğunu söyleyen Bilal Çeker konuşmalarınışöyle sürdürdü. Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce beraber yaptığımıztemizlik ve sağlık, sağlık ve sigara konulu ilköğretim okulları arasındayarışmalar düzenleyerek onları ödüllendirdik. İl Özel İdare, İl Milli Eğitim ve Özel Primer Hastanesi işbirliği ileyürütülen MOBEKAP (Mobil Eğitim ve Kültür aracı projesi) ile 15 bin öğrencininsağlık taraması yapılmış olup onlara sağlık seti vererek temizliğin öneminevurgu yapılmıştır. Bu Proje halen devam etmekte olup 30 bin öğrenciye ulaşmayıhedeflemekteyiz. Her düzeyde sürekli eğitime destek veren bir sağlık kuruluşuolan Özel Primer hastanesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek MOBEKAP projesikapsamında 1200 kişilik satranç turnuvasının sponsorluğunu üstlenmiştir.
Gaziantep'e gelen tiyatroların ve büyük konserlerinbirçoğunun ana sponsorluğunu yaparak sanata tam destek vermiştir. Kurumsalilişkilere önem verilerek birçok kamu kuruluşu ile beraber ortak projelerde yeralmıştır. Üniversitelerde yapılan bahar şenliklerine özel Primer Hastanesi olarakdestek verilmiştir. Eğitim ve Sanatın yanında spora da ciddi katkılar yapanözel Primer Hastanesi yıllarca Gaziantep Spor'un sağlık sponsorluğunu üstlenmişhalen Gaziantep Büyükşehir Belediye spor takımı ve basketbol takımlarınınsponsorluğunu devam ettirmektedir. Özel Primer Hastanesi olarak toplumsalsorumluluklarımız gereği sağlık ve eğitim konusunda yapılan tüm çalışanlaradestek olma gayreti veriyoruz. Sağlık konusunda bilgilendirici toplantılar,basın bültenleri, TV programları ile halkın yaranına bilgiler sunmayaçalışıyoruz. Özel Primer Hastanesi eğitimin önemini çok iyi anlayan, bunu iyitahlil eden bir kuruluştur" dedi.
Primer Hastanesi olarak eğitime ve çocuklara yapılacakyatırımın geleceğe yapıldığına inanıyoruz" diye konuşan Yönetim Kurulu BaşkanıBilal Çeker; "Tüm bu çalışmalarımızın neticesinde birçok kuruluştan aldığımızödüllerin yanında başta sayın Valimiz olmak üzere bölgede ilk defa üç İlçe Kaymakamımızbizlere ödül verdi. Bu ödüller tabi ki bizim için anlamlıdır ve çalışmalarımızaşevk katmıştır" diyerek sözlerini tamamladı.
![]()