Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) tarafýndan, Nizip'te, 'Akciðer Saðlýðý' konulu konferans düzenlendi.
Devami...
Yazdýrýlabilir Görünüm
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) tarafýndan, Nizip'te, 'Akciðer Saðlýðý' konulu konferans düzenlendi.
Devami...
Nizip Ticaret Odasý Salonu'nda düzenlenen konferansa konuþmacý olarak katýlan GAÜN Týp Fakültesi Öðretim Üyesi Prof. Dr. Levent Elbeyli, katýlýmcýlara Akciðer hastalýklarýna iliþkin olarak ayrýntýlý bilgiler verdi. Akciðer hastalýklarýný ve bu ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Gaziantep Üniversitesi 'Nizip Yerleþkesi Çarþamba Eðitimleri Konferanslarý' kapsamýnda düzenlenen Akciðer Saðlýðý konulu konferansa Gaziantep Üniversitesi Öðretim Üyesi Prof.Dr.Levent Elbeyli konuþmacý olarak katýldý.
Devami...
Nizip Eðitim Fakültesi tarafýndan düzenlenen 'Nizip Kurumlar Arasý Futsal Turnuvasý', Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ile Nizip Ýlçe Jandarma Komutanlýðý takýmlarý arasýnda oynanan final maçý ile sona erdi.
Devami...
Gaziantep Üniversitesi 'Nizip Yerleþkesi Çarþamba Eðitimleri Konferanslarý' kapsamýnda düzenlenen Akciðer Saðlýðý konulu konferansa Gaziantep Üniversitesi Öðretim Üyesi Prof. Dr. Levent Elbeyli konuþmacý olarak katýldý. Gaziantep Üniversitesi 'Nizip ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haber FX
Kaynak...