Karkamış İlçe Emniyet Amirliği tarafından yapılandenetimlerde 158 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirildi. Edinilenbilgiye göre Karkamış İlçesi'nde Polis ...
www.nizip.com/showthread.php?t=42785
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
Karkamış İlçe Emniyet Amirliği tarafından yapılandenetimlerde 158 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirildi. Edinilenbilgiye göre Karkamış İlçesi'nde Polis ...
www.nizip.com/showthread.php?t=42785
Kaynak...
Nizip Türkan Ömer Okan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından toplanan mavi kapaklar Nizip Engelliler Derneği Başkanı Abdürrezzak Pamuk'a teslim edildi. Nizip Türkan Ömer Okan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından toplanan mavi kapaklar Nizip Engelliler ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Haberciniz
Kaynak...
KARKAMIŞ'TA ÇALINAN MOTOSİKLET NİZİP'TE BULUNDU - Gaziantep'in Karkamış ilçesinde çalınan motosiklet Nizip'te lastikleri, plakası ve motoru çalınmış halde ...
www.haberler.com/karkamis-ta-calinan-motosiklet-nizip-te-bu...
Kaynak...
Alınan bilgiye göre, Gaziantep-Şanlıurfa karayolu Günaltı köyü mevkisinde rutin uygulama yapan Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mardin'den İstanbul'a gittiği öğrenilen yolcu otobüsünde kimlik kontrolü yaptı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Dünden Bugüne GAZİANTEP/ NİZİP İlçemiz. Embed. Şikayet. Sayfana Ekle. Direk İndir. 7. Tweetle. 05 Mart 2012 Pazartesi, 05:12 tarihinde yüklendi. Bu videoya ...
www.vindir.net/dunden-bugune-gaziantep-nizip-ilcemiz-5289...
Kaynak...
''Çingene Kızı'' nın bulunma hikayesi. Tarih: 08.03.2012 16:12:52 Hit: 136. Etiketler: Ekle Zeugma (2). Ekle Gaziantep (4). Ekle Çingene kızı (1). Ekle Nizip ( 1) ...
video.cnnturk.com/video/arama/?t=5327
Kaynak...
NİZİP'TE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI - Nizip'te meydana gelen trafik kazasında, bir kişi yaralandı.
www.sondakika.com/haber-nizip-te-trafik-kazasi-1-yarali-343...
Kaynak...
NİZİP'TE 'ÇOCUKLARDA GÖZ SAĞLIĞI' KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) tarafından Nizip'te, 'Çocuklarda Göz Sağlığı' konulu konferans ...
www.haberler.com/nizip-te-cocuklarda-goz-sagligi-konulu-ko...
Kaynak...
Nizip Ticaret Borsası Salonu'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan GAÜN Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Erbağcı, çocuklarda göz sağlığına ilişkin bilgiler verdi. Göz sağlığının insan hayatının her aşamasında yaşam kalitesinin ...
Haberciniz
Kaynak...
Ortak Akıl ve Güç Birliği Toplantısının, tarihini sonra belirlemek kaydıyla, Aydın ilimizde yapılmasına, Kalitenin artırılabilmesi amacıyla Nizip Toplantısında Antepfıstığı Araştırma İstasyonu tarafından yapılan çalışmaların Kilis ve Nizip Yağlık ...
medya73.com
Kaynak...
NİZİP ÇİM HOKEYİ'NDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU - Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organize edilen '16 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası'na katılan ...
www.haberler.com/nizip-cim-hokeyi-nde-turkiye-sampiyonu-...
Kaynak...
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organize edilen "16 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası"na katılan Nizip Çim Hokeyi kız ve erkek takımı Türkiye şampiyonu oldu.8-11 Mart tarihleri arasında Samsun'da yapılan ve Türkiye Hokey Federasyonu...
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organize edilen "16 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası"na katılan Nizip Çim Hokeyi kız ve erkek takımı Türkiye şampiyonu oldu.
8-11 Mart tarihleri arasında Samsun'da yapılan ve Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organize edilen "16 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası"na katılan Nizip Halk Eğitim Spor Kulübü kız ve erkek sporcuları katılmış oldukları müsabakalarda Türkiye Şampiyonu oldu.
Takım Hocası Yıldırım Beyazıt ve Mustafa Çilkız nezaretinde elde ettikleri başarı ile ilçeye dönen sporcular İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar Tarafından karşılandı. Sporcuları Spor Salonu önünde karşılayan Yakar hepsini ayrı ayrı tebrik etti.
Ömer Faruk Yakar, yaptığı açıklamada, Samsun'da yapılan müsabakalara katılan Nizip Halk Eğitim Spor Kulübü kız ve erkek sporcuların katıldığı müsabakalarda hem Gaziantep'e yakışır ve hem ilçemize yakışır güzel bir başarı ile dönerek herkesi mutlu ettiklerini söyledi.
Yakar şunları kaydetti:
"Ben bu konuda takım hocası Yıldırım Beyazıt ve Mustafa Çilkız başta olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. İlçemiz sporuna verdikleri desteklerinden dolayı ise Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'a, emeklerinden dolayı ise Nizip Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat'a teşekkür ediyorum."
Devami...
Nizip Ticaret Odası (NTO) yönetimi ve personeli gayretli çalışmaları sonucu 8 Mart 2012 perşembe günü yapılan akreditasyon denetimini başarıyla geçerek akredite oda olmaya hak kazandı.
Devami...
Nizip Engeliler Derneği (NİBED) tarafından "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi"ile ilgili program düzenledi. Nizip Belediyesi Konferans ve Düğün Salonu'nda yapılan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.
Haberciniz
Kaynak...
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organize edilen "16 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası"na katılan Nizip Çim Hokeyi kız ve erkek takımı Türkiye şampiyonu oldu.8-11 Mart tarihleri arasında Samsun'da yapılan ve Türkiye Hokey Federasyonu.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...