Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafından sulama konusunda çiftçilere eğitim toplantısı düzenlendi.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafından sulama konusunda çiftçilere eğitim toplantısı düzenlendi.
Devami...
NİZİP'TE ÇİFTÇİLERE EĞİTİM TOPLANTISI - Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafından sulama konusunda ...
www.haberler.com/nizip-te-ciftcilere-egitim-toplantisi-334424...
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafından sulama konusunda çiftçilere eğitim toplantısı düzenlendi. Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
medya73.com
Kaynak...
GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in Nizip ilçesinde GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafından sulama konusunda çiftçilere eğitim toplantısı düzenlendi. GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi Gaziantep-Kilis Ofisi tarafından ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Haber X
Kaynak...
Gaziantepin Nizip ilçesinde GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi Gaziantep- Kilis Ofisi tarafından sulama konusunda çiftçilere eğitim toplantısı düzenlendi.
www.kayserihaberim.com/.../nizip-te-ciftcilere-egitim-toplantis...
Kaynak...
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslara yoğun ilgi gösteriliyor.
Devami...
Nizip İlçesi'ne ataması yapılan 128 öğretmene verilen uyum seminerinde Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, telekonferans sistemiyle açılış konuşması yaptı.
Devami...
Nizip Ziraat Odası (NZO) ve Nizip Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü işbirliğiyle çiftçilere yönelik arıcılık kursu açılacak.'Nizip Halk Eğitim Merkezi ile birlikte vereceğimiz arıcılık kursu çerçevesinde, kursa katılacak olan çitçilere arı'...
Devami...
Çukobirlik Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı, Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapıldı.
Devami...
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri, Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Günay'ı makamında ziyaret etti.
Devami...
Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı tüm ekiplerin katılımı ile ilçe genelinde asayiş uygulaması yapıldı.
Devami...
Nizip Belediyesine bağlı ekipleri park ve yeşil alanlarda yaza hazırlık çalışması başlattı.
Devami...
Nizip Eğitim Kültür ve Çevre Derneği, Vanlı depremzede aileler için kaynaşma yemeği düzenledi.
Devami...
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öğretmenler ile bir araya geldi.
Devami...