Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, terör örgütü PKK'nın elebaşı Murat Karayılan'ın yeğen olduğu iddia edilen B.K, ''********** madde ticareti yaptığı'' iddiasıyla tutuklandı.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, terör örgütü PKK'nın elebaşı Murat Karayılan'ın yeğen olduğu iddia edilen B.K, ''********** madde ticareti yaptığı'' iddiasıyla tutuklandı.
Devami...
Kaymakam Sinanoğlu yaklaşık 3.5 yıldır Karkamış ilçesinde görev yaptığını ifade ederekKarkamış ilçesinde görev yapmak benim için çok güzeldi Ancak ilçedeki ...
www.nizipdenge.com/.../karkamis-kaymakami-diyarbakira-ata...
Kaynak...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zeugma Mozaik Müzesi'nin yanısıra, Şehitkamil Belediyesi'nin yaptırdığı Kültür Merkezi'nin de açılışını gerçekleştirecek. ...
![]()
Gaziantephaberler.com
Kaynak...
Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksek Okulu'nakayıtlar başladı. Kayıtların 5 Eylül 2001 Pazartesi günü başladığını vurgulayanMüdür Yardımcısı Özkan Gökçek, devam eden Okul kayıtlarının 9 Eylül 2011 Cumagünü mesai saati bitiminde sona ereceğini hatırlattı.
Müdür Yardımcısı Özkan Gökçek, Nizip Meslek Yüksek Okulu'nabu yıl 730 öğrenci beklediklerini ve bununla birlikte bu sayının 1400 eulaşacağını söyledi.
Yeni kayıt yaptıran öğrenciler ise duygularını dilegetirerek, Üniversiteye adım atmanın mutluluğu içinde olduklarını söylediler.
![]()
Nizip Eğitim Fakültesi 2011 -2012 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda52 öğrenci ile eğitime hazırlanıyor. Konu hakkında bir açıklama yapan NizipEğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, hal hazırda 5 Öğretim Üyesiolduğunu ve Öğretim Üyesi sayısının artacağını ifade etti.
Önümüzdeki 2 yıl için yeni bölümler daha açılacağınıvurgulayan Profesör Dr. Özaslan, "Nizip Eğitim Fakültesi, Nizip'in geleceğiolacaktır" dedi.
Bu yıl için Sınıf Öğretmenliği kayıtları yapıldığınıhatırlatan Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, önümüzdekiyıl için alt yapı çalışmalarının başladığını söyledi.
İnşaat çalışmaları hakkında soruları cevapsız bırakan MehmetÖzaslan, Nizip Kaymakamlığı ve Nizip Ticaret Odası'nca Nizip İlçe Stadyumu'ndagerçekleştirilecek Amerika'dan gelecek bir Caz Grubu tarafından konserverileceğini ve her Çarşamba düzenlenen "Eğitim Günleri" etkinliğinin devamedeceğini kaydetti.
![]()
Gaziantep'te alacak verecek meselesi nedeni ile çıkan kavga kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 7 kişi yaralandı.
Devami...
04.09.2011 Günü bir şahıs, ilimiz Beydilli Mahallesi'nde şüpheli şahısların olduğunu bildirmesi üzerine, Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince belirlenen adrese intikal edilerek şüpheli şahıs 1 adet motosiklet ile birlikte yakalanmıştır.
Şüpheli şahsın ve motosikletin yapılan incelemesinde; motosikletin aynı gün İlimiz Akyol Mahallesi'nden çalındığı belirlenmesi ile motosiklet sahibine teslim edilmiştir.
Olay ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs "Motosiklet Hırsızlığı" suçundan sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.
Kaynak...
Başkan Akdoğan 91/3 Tertipleri VATANIN bekası için sevinçle uğurluyoruz.
Din ve Vatan uğruna Ciğerpare Evladını feda eden ’’ Ölürsen şehit ,kalırsan Gazi , diyerek haydi yolun açık olsun diyen anne ,babaları tebrik ediyorum.
''Aynı sevinç ve mutluluk içerisinde gençlerimizin görevlerini tamamlayarak dönmelerini temenni ediyorum. Hepsi bizim evladımız. Öncelikle bu gençleri yetiştiren annelere minnet borcumuz var. Onları büyütüp vatana ve millete hayırlı birer genç olarak yetiştirdiler. Bu anlamlı günde gençler ve aileleri ile birlikte olmak bizleri mutlu etmiştir
Gençliğimizin ruh yapısında “ bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır’’ “Toprak eğer uğrunda ölen varsa VATANDIR.’’ Beytinin Derin anlamı vardır
Biz dirlik nedir biliriz, birlik nedir biliriz. Devletimizin ve milletimizin güvenliği ve bağımsızlığı uğruna Sizleri davul-zurna eşliğinde Askere Gönderiyoruz.
vatani görevlerinizde başarılar diliyor, sağ salim vatani görevlerini bitirip, evlerine geri gelmelerini temenni ediyorum. diyen başkan Akdoğan 91/3 tertiplere hayırlı teskereler diledi.