Yazılımda biz de varız dediler notebookları aldılar
Yazılımda Biz de Varız Sodes Projesi Kapsamında düzenlenen Bilgisayar Yazılım Kursunda başarılı olan kursiyerlere Notebookları düzenlenen bir törenle verildi.
Nizip Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Yazılımda Biz de Varız Sodes Projesi yaklaşık 6 aydır devam etmekteydi. Projenin birinci etabını başarı ile bitiren 15 kursiyere ödül olarak 15 Adet Samsung Marka Notebook hediye edildi. Osmanlı Parkı içerisinde devam eden Zeugma 2. Eğitim Bilim ve Kültür Şenlikleri kapsamında düzenlenen programda söz alan Nizip ilçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt ‘’ Yazılımda Biz de Varız Sodes Projesi kapsamında düzenlenen bu kurs ile engelli arkadaşlarımızın engel tanımadığını bir kez daha gördük. Yaklaşık 6 aydır süren kursumuzun ilk etabını böyle bir başarı tablosu ile bitirmekten kıvanç duyuyorum. Başarılı olan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Hayatlarında yeni bir sayfa açtıklarına eminim. Bizlere başından beri ayrıca destek veren Nizip Engelliler Derneğine ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederim.’’ Dedi. Program sırasında söz alan Nizip Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrezzak Pamuk ise ‘’ Burada ki tablo göstermektedir ki bizlere fırsat verilirse engel tanımıyoruz. Bu projeyi bizlere kazandıran Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Nizip Engelliler Derneği Yönetim Kuruluma ayrıca teşekkür ederim. Proje kapsamında başarılı olan, engel tanımayan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.’’ Dedi.
Programa Nizip Mili Eğitim Müdürü Mahmut Kurt ,Nizip Engelliler Derneği Başkanı Abdurrezzak Pamuk , Proje Koordinatörü Halil Şahin, Nizip Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Rıza Karakuş , M. Sait Yalçın, Harun Karakuş , engelli aileri, öğrenciler , öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. Program sonunda birlikte çekilen fotografla tören son buldu.
...http://www.nizipengellilerdernegi.com/?Syf=18&Hbr=177205