Bir liderin çatý konuþmalarý...
- Sayýn Genel Baþkaným! Ne iþiniz var çatýlarda? - Ne yapayým balkon kapýsýný kilitlemiþsiniz! Ben de çatýya çýktým...
- Lütfen inin aþaðý... Sandýklarda yeteri kadar rezil olduk zaten...
- Ýnmem... Çaðýrýn basýný çatý konuþmasý yapacaðým!
- Yükseklik korkunuz var, Allah göstermesin düþer, bir tarafýnýzý kýrarsýnýz...
- Benim kalbim kýrýlmýþ, kafam kýrýlsa ne olur?
- Tamam dediðinizi yapacaðýz ama sakýn yerinizden kalkmayýn...
- Bize seçim dönemi gaz veren köþe yazarlarýný ve anketlerde oy oranýmýzý þiþiren araþtýrmacýlarý da çaðýrýn, onlara da bir çift sözüm olacak...
- Arkadaþlar ulaþmaya çalýþýyorlar fakat telefonlarý sürekli meþgul çalýyormuþ. Baþbakan’ýn balkon konuþmasýný dinlemeye gitmiþler...
- O halde mitinglerimizde bana "Baþbakan, baþbakan" diyerek sevgi gösterilerinde bulunan kalabalýklarý getirin...
- Saçmalamayýn efendim! Seçim dönemi bile zar zor binbir rica minnet toplamýþtýk onlarý...
- Madem öyle, seçim gezileri sýrasýnda hal hatýrýný sorduðumda, aðlanan, sýzlanan üreticiyi, iþsizleri, iþçileri, memurlarý, emekliyi, esnafý, çiftçiyi çaðýrýn...
- Bu hiç mümkün deðil sayýn Genel Baþkaným! Hem bulsak da ne diyeceksiniz onlara...
- Teþekkür edeceðim beni seçim dönemi iyi makaraya aldýklarý için... Bir de sorum var onlara...
- Ne sorusu?
- Madem iktidardan memnundunuz da gördüðünüz yerde bana niye þikayet edip, boynuma sarýlarak "oyum senin" dediniz? Lider mi seçiyorsunuz, dalga mý geçiyorsunuz? diyeceðim...
- Suçu, suçluyu önce kendi içimizde aramalýyýz genel baþkaným.. - Sevmek dedi sevmedik mi, halka kýymet vermedik mi? Gökteki yýldýzlarý vaat etmedik mi?
- Ettik de efendim, güven konusunda hala çok eksikliklerimiz var... Önümüzdeki seçime kadar o eksikliðimizi de giderirsek, bu kez kesin iktidarýz...
- Haklýsýn, çatý konuþmasý için henüz erken, itfaiyecileri çaðýrýn da indirsinler beni...
- Çaðýrdýk ama onlar da "gelemeyiz, baþbakanýn balkon konuþmasýný dinliyoruz þu an... Nasýl çýktýysa öyle insin" diyorlar...
- Bak atarým kendimi aþaðý...
- Atlarsanýz yerinize ben aday olurum ona göre!
- Neyse vazgeçtim atlamaktan, tut elimi kurtulayým þuradan...
- Üzgünüm efendim, tutamam! Ýzninizle teþkilat partide beni bekliyor! Size de iyi yolculuklar! Sizi rahmetle, partimize ve Türk siyasetine yaptýðýnýz hizmetleri saygýyla anacaðýmýzdan þüpheniz olmasýn!
- !!!!!????????...