Ali Alkan İlköğretim'de Sergi Açılışı
Ali Alkan İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı "Yılsonu Sergisi"nin açılışı saat 11.00'de yapıldı. Yılsonu Sergisi açılışına Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Nizip Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt ve Şube Müdürleri, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Ali Alkan İlköğretim Müdürü Mehmet Gören ve Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı. Yılsonu Sergisi'nin açılış konuşmasını ise Okul Müdürü Mehmet Gören yaptı. Yapılan konuşmaların ardından açılışa katılan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan'a Ali Alkan İlköğretim Okulu tarafından bir Plaket takdim edildi.
Ali alkan ilköğretim'de "kupa heyecanı"
Ali Alkan İlköğretim Okulu tarafından başlatılan "Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası" sona erdi. Geçtiğimiz günlerde başlayan ve büyük bir heyecanla devam eden "Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası"nda Ali Alkan İlköğretim Okulu 8-A ve 8-C Sınıfları yarı finale kaldı.
Bugün yapılan final maçında ise 8-A Sınıfı şampiyon olarak, Kupanın sahibi oldu. Kupa Töreni'ne katılan ve bir konuşma yapan Nizip Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip'te İlköğretim Okulları öğrencileri arasında sporu sevdirmenin ve spor adına bir şeyler yapmanın oldukça sevindirici olduğunu belirtti.
"Ali Alkan İlköğretim Okulu tarafından başlatılan "Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası"na ön ayak olan Okul Müdürü Mehmet Gören başta olmak üzere Okul yönetimi, Öğretmenleri ve turnuvaya katılan tüm sınıfları tebrik ediyorum" diye konuşan Mahmut Kurt, daha sonra 8-A Sınıfı Voleybol Takımı'na kupayı takdim etti.