Nizipli iş adamlarımıza sahip çıkalım.
2.Zeugma spor şenliklerinde Kurumlar arası Futbol müsabakasında Nizip Engeliler ve Volkan Grup arasında yapılam mübaka sırasında Nizipli işadamımız ve Nizipin gururu Hayırsevr işadamımız Bilal çeker ardaşımızı yuhalama nehoş olmıyan davranılşlarında bulunması Nizipli dostlar arasında üzüntü yarattı. arkadaşlar spor barışı ve kardeşi içinde eolması gerekirken...bazı nizipli dostlar bu görütü vermesi bu kıymetli DOSTUMUZU küstürdüne dolayı duyumlar aldığmı Nizip için bazı hayır işlerini şimdilik askıya aldıgını üzütüyle ögrendim.
Halbuki ne güzel barış ve dostlukla için müsabaların yapıldıgı tek bir ufak sorunun olmadıgı,sayın kaymakam Yaşar KARADENİZ ve sayın Belediye BAŞKAINIMZIN HACI fevzi AKDOGANA'a ıÖZVERİYLE DÜZENLENMŞ oldugu,başta sonunda kadar var gücüyke destek verdikleri Nizipi komple içine aldıgı bu turnuvada, Nizip için güzel görüntüler vermişti. sagolsun Gençlik ve spor Müdürümüz Ömer Yakar böyle turnuva en ufak gölge düşmesin diye tüm detayları düşünmüştü. onlara ayrıca şahsım adına teşekur ederim.
Böyle dostlara Nizip adına sahip çıkmak onlara en güzel şekilde onurlandırmak varken bir grup taraftarı nehoş hareket yapmasını kınıyorum. Tüm Nizipli dostları adına Bilal Çeker özür dliyorum.sakın Nizip'e sırtına çevirme Nizipli kardeşlerin hepsi senin yanında....NİZİP İLÇESİ DOSTLIGU GÜZELİYLE NİZİP TÜM GÜZELİYLE türkiye model ender bir ilçemizdir.