Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi
Nizip ilçesi'nde "2. Zeugma Spor Şenlikleri" kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda, kupa Nizip Engeliler Derneği'nin oldu.
Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, 34 takımın katılımıyla gerçekleşti. Nizip Belediyesi Semt Sahası'nda oynanan maçlar sonunda, Nizip Engeliler Derneği ile Volkan Grup finale yükseldi. Final maçında, Nizip Engeliler Derneği takımı, Volkan Group'u 2 -0yenerek kupanın sahibi oldu.
Final sonunda havai fişek gösterisi yapıldı
Düzenlenen kupa töreninde konuşan Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz; "Turnuva kurumlar arasındaki bağlantıyı pekiştirmek, arkadaşlıkları sağlamlaştırmak ve diyalogun geliştirilmesi için önem taşıyor" dedi. Turnuva süresince hiç bir olayın meydana gelmemesi, bizleri çok memnun etti diye konuşan Kaymakam Karadeniz, yaz aylarında bu tür aktivitelere daha önem vereceklerini kaydetti.
Yapılan konuşmaların ardından turnuvanın ana Sponsoru olan Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker ve diğer Sponsor Firmalara İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz tarafından birer Plaket verildi.
Kaymakam Karadeniz, turnuvada 1.olan Nizip Engelliler Derneği'ne, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz 2. olan Volkan Group'a ve Nizip İlçe Gençlik Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar ise 3. olan Nizip Meslek Yüksek Okulu takımlarına kupalarını takdim etti.
"2. Zeugma Spor Şenlikleri Futbol Turnuvası"nda Genç Elektrikçiler Derneği en centilmen takım seçilirken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Takım Oyuncusu Müslüm Danaoğlu ise attığı 18 golle Gol Kralı olmayı başardı.