'Zeugma Fırat Tanıtım Merkezi' olarak değiştirilen kültür merkezinin bir yıllığına kiraya verileceği bildirildi.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
'Zeugma Fırat Tanıtım Merkezi' olarak değiştirilen kültür merkezinin bir yıllığına kiraya verileceği bildirildi.
Devami...
ZEUGMA FIRAT TANITIM MERKEZİ KİRAYA VERİLİYOR - 'Zeugma Fırat Tanıtım Merkezi' olarak değiştirilen kültür merkezinin bir yıllığına kiraya verileceği ...
www.haberler.com/zeugma-firat-tanitim-merkezi-kiraya-verili...
Kaynak...
Nizip Kaymakamlığı Köylere hizmet Götürme Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zeugma Fırat Tanıtım Merkezi'nde yapılan düzenlemeler ile dış mekanda 2 satış standı, iç mekanda pasta reyonu, 8 masa ve 30 sandalye ile bir yıllığına kiralanacağı ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Birecik Barajı seyir tepesinde bulunan adı "Zeugma Fırat Tanıtım Merkezi" olarak değiştirilen kültür merkezinin bir yıllığına kiraya verileceği bildirildi. Birecik Barajı seyir tepesinde bulunan adı "Zeugma Fırat Tanıtım Merkezi" olarak değiştirilen ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
"Zeugma Fırat Tanıtım Merkezi" olarak değiştirilen kültür merkezinin bir ... Zeugma Fırat Tanıtım Merkezi'nde yapılan düzenlemeler ile dış mekanda 2 satış ...
www.urfabulteni.com/Sanliurfa-zeugma-firat-tanitim-merkezi-...
Kaynak...
Birecik Barajı seyir tepesinde bulunan adı "Zeugma Fırat Tanıtım Merkezi" olarak değiştirilen kültür merkezinin bir yıllığına kiraya verileceği bildirildi. ...
www.ipekyolhaber.com/Haber_Oku.php?news_id=914
Kaynak...
Bence ehil ellere düşerse çok faydalı olur, eğer burayı sadece para kazanmak amacıyla kiralarlarsa inanın şu halinden kötü duruma düşer. Önce çevre temizliği ve düzenlemesi, sonra iyi bir hizmetle orası Nizip'linin gününü geçirebileceği nadide bir yer haline gelebilir.
Birecik Barajı seyir tepesinde bulunan ve adı Zeugma Fırat Tanıtım Merkezi olarak değişen "Kültür Merkezi" 1 Yıllığına kiraya veriliyor. 26 Nisan olan ihale tarihi ise 03 Mayıs'a ertelendi.
Nizip Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden yapılan açıklamada, Zeugma Fırat tanıtım Merkezi'nde yapılan düzenlemeler ile dış mekânda 2 adet satış stantları, iç mekânda pasta reyonuyla birlikte sekiz adet masa ve 30 oturumluk sandalye ile bina bir yıllığına kiraya verilecek. Kira ihalesi Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü Odası'nda 03 Mayıs 2011 Salı günü saat 10.00'da açık artırma usulüyle yapılacak. 1 Yıllık olmak kaydıyla Muhammen bedeli 12.00O TL, geçici teminat miktarı ise 1.200 TL'dir. Geçici teminat en son 25 Nisan 2011 tarihinde saat 17.00'ye kadar Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Nizip Ziraat Bankası 29.467.115-5001 Hesap Numarası ile Nizip Vakıflar Bankası 7.289.425.731 Hesap Numarasından birine yatırılarak, dekontu ihale saatinden önce Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü'ne getirilmesi belirtildi. İstenilen belgeler ise şunlar; "Sabıka Kaydı, İkametgâh Belgesi ve Nüfus Cüzdanı fotokopisi. Ancak, istekli bulunmadığı takdirde bir hafta sonra aynı yer ve saatte ihale yeniden yapılacak.
![]()