-
Fakir ailelere 700 çift ayakkabı dağıtıldı
Nizipli bir işadamı fakir ailelere dağıtılmak üzere Nizip Pazar cami mahallesi muhtarlığı tarafından 700 çift ayakkabı dağıtıldı. Nizip Pazar cami mahallesi muhtarı Ahmet Salihoğlu yaptığı açıklamada ismini vermek istemeyen Nizipli bir işadamı yardıma muhtaç ailelere verilmek üzere bir hayır yaparak kadın erkek çocuk her yaşta numaraların olduğu 700 çift ayakabıyı bize teslim etti bizde bunları yardıma muhtaç aileleri muhtarlık olarak tespit ederek kendilerine teslim ettik. Muhtar Ahmet Salihoğlu Nizipin ilk yerleşim yeri olan 1.500 nufuslu Pazar cami mahallesi aynı zamanda Nizipin en çok yardıma muhtaç ailelerinin bulunduğu mahallesi olduğunu söyledi.
Zeugma Gazetesi.
-
Nizip'li iş adamından ALLAH razı olsun.
ne mutlu bize ülkemizde hayırsever insanlar var.
-
Allah hayırsever iş adamımızdan razı olsun, onun gibi hayırsever büyüklerimizin artması dileğiyle...
-
Nizipli hayırsever vatandaşlarımız yıne ögrencileri ve yoksul aileleri mutlu ettiler ALLAHDA onları mutlu etsin.
-
bu hayırsever iş adamımızı canı yurekten kutluyorum ALLAH razı olsun temennim bu iş adamlarının sayısının artması artacagınada inanıyorum
-
Bu kıymetli işadamımızın hayrını Allah kabul etsin kendisi ismini vermek istemedi 3 cü kez yapıyor bu hayri ama ben bunu duyurmak istedim gazeteci olduğum için çok güzel bir hayır çünkü örnek olması açısından siz Nizip.com üyelerine duyurmamak elde değil hayırların devamını diler Allah kabul etsin..