Tesekkürler Belediye Baskani Akdogan
Tesekkürler Belediye Baskani Akdogan
--------------------------------------------------------------------------------
Nizip Belediye Baskani Haci Hevzi Akdogan'a tesekkür ediyorum. Bu tesekkür nerden çikti diyorsaniz iste cevabim Nizip Belediyespor'a sahip çiktigi için. Geçtigimiz günlerde Nizip Belediye Baskani H.Fevzi Akdogan Baskanliginda Nizip'te bulunan Doganspor, Nizip Belediyespor, sahinbeyspor ve Yildirimspor amatör külüp başkanlari ile birlikte yapilan toplanti sonrasi alinan karar sonucu bu dört kulübün en iyi oyunculari Nizip Belediyespor çatisi altinda birleşecegi yönünde oldu. Ben daha önceki konularimda da bunu gündemime getirmistim. Hatta siyasilerden destek almiştim ancak Nizipli işadamlari buna pek yaklaşmadilar. şimdi ise Nizip Belediye Başkani H.Fevzi Akdogan kulübe sahip çikti ancak yasal engeler yüzünden kulüp başkani olamiyacak. Umarim belediye başkaninin bu konuda bilgisi vardir. Çünkü bilgisi yoksa hakkinda işlem yapilabilir. Ancak kulübün onursal başkani olabilir. şimdi yine iş Nizipli işadamlarina düşüyor. Gelin sizde kulüp yönetimine girin ve Nizip Belediyespor'u hak ettigi yere getirelim. Nizip Belediyespor'un bu sezon mutlaka 3.lige çikmasi gerekmektedir.
--------------------------------------------------------------------------------
Okunma: 74
Oy/Yorum: Rating:0 Votes:0 (Rating Scale: 1 = worst, 10 = best)
Tarih: 10.08.2004
Yazar/kaynak: Bekir sen
Yazar iletişim: Nizip Belediyespor 3.lige dogru
Gönderen: bekirsen
Yorum: 0 Yorumlar | Oyla ve yorum ekle