"Turizm Sektörü" Konulu Seminer
Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Profesör Dr. Mehmet Özaslan tarafından başlatılan ve her hafta farklı Profesörlerin konuşmacı olarak katıldığı "Eğitim Günü" Nizip Ticaret Odası Osman Sayın Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Saat 13.30' da başlayan seminere Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Mehmet Özaslan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve çok sayıda öğrenci katıldı. Seminerde, Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreteri Ercan Eroglu tarafından "Turizm Sektörü" konulu bir konferansta, Turizmin önemi ele alındı.
Nizip`te Turizm Konulu Konferans Düzenlendi 14 Nisan 2011 Perşembe ...
Nizip`te Turizm Konulu Konferans Düzenlendi Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksekokulu tarafından Bahar Dönemi Konferansları çerçevesinde; ...
www.lpghaber.com/Nizip%60te-Turizm-Konulu-Konferans-D...
Kaynak...
Nizip'te Turizm Konulu Konferans Düzenlendi haberi
Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksekokulu tarafından Bahar Dönemi Konferansları çerçevesinde; "Turizm olayı, önemi, eğitimi ve pazarlaması" konulu ...
www.nevsehirmedya.com/nizipte-turizm-konulu-konferans-du...
Kaynak...
Gaziantep - nizip'te turizm konulu konferans düzenlendi
GAZİANTEP (İHA) - Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksekokulu tarafından Bahar Dönemi Konferansları çerçevesinde; "Turizm olayı, önemi, ...
www.haberx.com/gaziantep_nizipte_turizm_konulu_konferan...
Kaynak...