Gerçekler bazilarinin zoruna gitmise benziyor
Gerçekler bazilarinin zoruna gitmise benziyor
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba degerli Nizip.com okuyuculari, Ben bu yazimda sizlere 18 Eylül 2004 Cumartesi günü "Nizip Belediyesi yeni araç filosunu görücüye çikardi" baslikli haberim ile ilgili bazi tepkiler aldim ve bu tepkileri siz degerli okuyucularimla paylasmayi düsündüm. 18 Eylül 2004 Cumartesi günü Nizip Belediyesi yeni aldigi araçlari kamuoyuna tanitmisti.Bende Belediye Baskani hizmetlerinden dolayi tebrik etmistim.Ayni gün Ihlas Haber Ajansi'na yazdigim haber metni kenthaber.com adresinde yayinlandi. Haber su sekildedir. Araç filosu görücüye çikti Nizip Belediyesi; Temizlik Isleri Müdürlügü’ne 2 adet Fatih kamyon, 2 adet BMC kamyonet, 1 adet traktör, 1 adet hamarat temizleme makinesi ve 1 adet ilaçlama makinesi, Zabita Amirligi’ne 1 adet Ford Transit minibüs, Mezarliklar Müdürlügü’ne 1 adet tam donanimli cenaze araci, Park ve Bahçeler Müdürlügü’ne sulama için 1 adet Fatih kamyon ve Itfaiye Müdürlügü’ne 2 adet tam donanimli itfaiye araci satin aldi. Yeni alinan araçlari Cumhuriyet Meydani’nda yan yana dizen Belediye Baskani Akdogan, araçlar hakkinda basin mensuplarina bilgi verdi. Tam donanimli itfaiye araçlari tanitilirken, kisa süreli yangin tatbikati yapildi. Mustafa Kökmen Bulvari üzerinde bulunan 7 katli bir insaatin yanina getirilen itfaiye araci, 7. kata su ve köpük sikti ve Türk Bayragi asti.
Nizip Belediye Baskani Haci Fevzi Akdogan, artik 9. kattaki yangina müdahale edebilecek donanima sahip itfaiye araçlarinin bulundugunu belirterek, "Bu hizmetler daha baslangiçtir. Çok yakinda Nizip Belediyesi, araç filosuna 2 adet tam donanimli ambulans alacaktir. Nizip’te 8 katli binalar olmasina ragmen maalesef itfaiye araçlarimizin 5. kata kadar müdahale edebilecegini ögrendim. Allah’a sükürler olsun simdiye kadar yüksek binalarda yangin meydana gelmedi. Yangin çiksa müdahale edecek aracimiz yoktu. Bundan böyle 9. kata kadar yangina müdahale edecek bir itfaiye aracimiz var. Nizip’i kisa zamanda hak ettigi yere getirecegiz" dedi.
iha-Nizip Yayin Tarihi :18 Eylül 2004 Cumartesi Gaziantep / Nizip
Eger haberi görmek isteyen arkadaslar varsa kenthaber.com internet sitesine girip Gaziantep iline tikladiktan sonra ilçeler katogorisinden Nizip'i tiklarlarsa bu haberi göreceklerdir. Ancak nedense Nizip.com ve Yeni Safak Gazetesi'nde tepkilerde dile getirilince Nizip Belediye Baskani Haci Fevzi Akdogan'in danismani olan kardesim olarak bildigim Orhan Çelik'in zoruna gitmise benziyorki artik benimle selamlasma dedirtti.Her kesin görüsüne saygi duyarim. Ben haberi 18 Eylül 2004 Cumartesi günü Ihlas Haber Ajansi'na geçtikten sonra bu konu ile ilgili bazi tapkiler aldim ve bu tepkileride Nizip.com ile Yeni Safak Gazetesi'ndeki yazilarimda dile getirdim. Dünya'da insanlari mutlu etme biraz zordur.Bir taraf begenirken diger tarafta begenmiyebiliyor. Simdiye kadar yazdigim yazilarda hep taktir aldim ama nedens bu yazimda 3-4 kisiden elestiri aldim.Bilmem gerçekler bu arkadaslarin zoruna mi gitmis? Ama bu tepkilerin en sertini kardes olarak bildigim birisinden görmem beni son derece üzdü.Unutmayalim ki Dünya hayati çok kisa bir süredir.Ben burada hiçbir insani inciltmek istemem.Görev olarak zor bir görevi üstlendigimizi biliyorum ve her zaman Nizip'in ismini ulusal basinda duyurmaya çalistim ve çalisiyorum. Gelelim elestiri aldigim noktaya ayni haberi Nizip.com internet sitesinde su sekilde yazdim.
Nizip Belediyesi yeni araç filosunu görücüye çikardi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nizip Belediyesi'nin yeni araçlari görücüye çikti. Nizip Belediye Başkani Haci Fevzi Akdogan, Nizip’i hak edecegi yere getireceklerini söylerek, yeni araç filosunu basina ve Niziplilere tanitan Başkan Akdogan duygulu anlar yaşadi. Nizip Belediye Başkani Haci Fevzi Akdogan, Nizip’e yeni alinan araç filolarini basina tanitarak bilgi verdi. Nizip Cumhuriyet Meydani’nda siralan araçlari gören vatandaşlar bu görüntüleri daha önce yaşamadiklarini dile getirdiler. Nizip Belediyesi aldigi 12 araci tüm Niziplilerin hizmetine böylelikle sunmuş oldu. Belediyenin yeni aldigi araçlar şunlar: Temizlik Işleri Müdürlügü’ne 2 adet Fatih marka kamyon , 2 adet BMC marka kamyonet, 1 adet traktör, 1 adet hamarat temizleme makinesi ve 1 adet ilaçlama makinesi, Zabita Amirligi’ne 1 adet Ford Transit marka minibüs, Mezarliklar Müdürlügü’ne 1 adet Ford marka tam donanimli cenaze arabasi, Park ve Bahçeler Müdürlügü’ne sulama için 1 adet Fatih marka kamyon ve Itfaiye Müdürlügü’ne 2 adet Ford marka tam donanimli itfaiye araci alindi.Nizip Cumhuriyet Meydani’nda 6 adet kurban kesilerek yola çikarilan araçlar Nizip’te şehir turu yaptilar. Alinan itfaiye aracinin tam donanimli oldugunu göstermek için Nizip Belediyesi tatbikat yapti. Mustafa Kökmen Bulvari üzerinde bulunan 7 katli bir inşaatin yanina getirilen itfaiye araci 7.kata Türk Bayragi asilarak su ve köpük sikildi. Nizip Belediye Başkani Haci Fevzi Akdogan artik yedinci kata müdahale edecek itfaiye araçlarinin oldugunu belirtti.Akdogan, “Bu hizmetlerim daha bir başlangiçtir. Çok yakinda Nizip Belediyesi araç filosuna iki adet tam donanimli ambulans alacaktir. Bu ambulanslar bir hayirsever tarafindan belediyemize hibe edildi. Nizip’te 8 katli binalar olmasina ragmen maalesef itfaiye aracinin sadece beşinci kata kadar müdahale edebilecegini ögrendim.Allah’a şükürler olsun ki şimdiye kadar yüksek binalarda yangin meydana gelmemiş,çünkü müdahale edecek aracimiz yoktu. Bundan böyle 9.kata kadar yangina müdahale edecek bir itfaiye aracimiz var. Nizip’i kisa zamanda hak ettigi yere getirecegiz” dedi. Nizip Belediyesi tarafindan yeni araç filolarinin tanitimi için Cumhuriyet Meydani’nda bulunan yollarin yarim saat trafige kapatilmasi tepkilere sebep oldu. Bizlerde Başkani hizmetlerinden dolayi kutluyor ve hizmetlerinin devamini bekliyoruz.
Eklenme Tarihi: 18 Eyl 2004 Yazan/Kaynak: Bekir şen Yazanin Emaili/websitesi
Başkandan daha büyük hizmetler bekliyoruz.Yolunuz açik olsun Ayni haber metni 19 Eylül 2004 Pazar günü Yeni Safak Gazetesi'nde "Nizip Belediyesi'ne 12 yeni araç basligi ile yayinlandi.Haber su sekilde Nizip Belediye Baskani Haci Fevzi Akdogan,Nizip'e yeni alinan araç filolarini basina tanitarak bilgi verdi. Nizip Cumhuriyet Meydani'nda siralanan araçlari gören vatandaslar bu görüntüleri daha önce yasamadiklarini dile getirdiler.Nizip Belediyesi aldigi 12 araci tüm Niziplilerin hizmetine sundu.Alinan yeni araçlar arasinda yer alan tam donanimli itfaiye araciyla bir de tatbikat yapildi.Mustafa Kökmen Bulvari üzerinde bulunan 7 katli bir insaatin yanina getirilen itfaiye araciyla,yedinci kata Türk Bayragi asilarak su ve köpük sikildi.Nizip Belediye Baskani Haci Fevzi Akdogan,artik yedinci kata kadar müdahale edecek itfaiye araçlarinin oldugunu belirtti.Akdogan,çok yakinda araç filosuna iki adet tam donanimli ambulans dahil edecekleri müjdesin verdi.Nizip Belediyesi tarafindan yeni araç filolarinin tanitimi için Cumhuriyet Meydani'nda bulunan yollarin yarim saat trafige kapatilmasi tepkilere sebep oldu. Bekir Sen/ NIZIP - GAZIANTEP Iste haberin metni bundan ibarettir. Taktiri siz degerli okuyuculara birakiyorum.Bu haber için yorumlarinizi bekliyorum. Çünkü bu haber ile ilgili bugünden itibaren kamuoyu yoklamasi yapacagim. Saygilar sunarim....
--------------------------------------------------------------------------------
Okunma: 595
Oy/Yorum: Rating:10 Votes:8 (Rating Scale: 1 = worst, 10 = best)
Tarih: 22.09.2004
Yazar/kaynak: Bekir Sen
Yazar iletişim: Yorumlarinizi bekliyorum.
Gönderen: bekirsen
Yorum: 6 Yorumlar | Oyla ve yorum ekle
Comments:
Yorumlayan: admin tarih 22.09.2004
Bugüne kadar yazdiginiz her yaziyi kontrol etme geregi bile görmeden aninda yayinladim. Nizip e desteginizi her zaman takdir ettim ve edecegim. Diger arkadasla aranizda biryanlis anlasilma olmus olabilir. Insaallah bu meseleyi konusarak halledersiniz. Yazilarinizin devam etmesi dilegimdir. Saygilarimla
Yorumlayan: selim tarih 24.09.2004
Gerçekleri yazdigi için ve bizleri aydinlattigi için Bekir Sen'i kutluyorum. Her zaman tarafsizligini korumasini ve haber ile yazilarinin devamini diliyorum. Ayrica Bekir Sen'i elestiren danismani kiniyorum. O danisman ile baskani biz oraya getirdikse oradan indirmesini de biliriz. Her seyin bir zamani vardir. Danisman arkadasimizin Bekir Sen' den özür dilemesi gerektigini düsünüyorum. Hiç kimsenin basina hakaret etmeye hakki yoktur. Tüm Niziplileri de Bekir Sen'e destek olmaya davet ediyorum. Saygilarimla
Yorumlayan: ahmetaksoy tarih 24.09.2004
Sizi gerçekten tebrik ediyorum. Ben size sikayette bulunmustum ve sizde herhalde sikayetler üzerine haberinizde bunlara deginmissiniz. Ama bu yazinizi okuyunca danisman beyi çok elestirdim.Bir gazeteciye yol göstermek hiç kimsenin haddi degildir.Bu danisman kendini ne zannediyor ve bu danisman ne mezunu? Hangi üniversiteyi bitirdi? Ahmet Aksoy Olusum Gazetesi.....
Yorumlayan: felsefefe tarih 27.09.2004
Bekir kardesim çok üzüldüm. Ben elestirinin güzel bir sey oldugunu düsünüyorum. Bu tören ve yürüslerde zoraki ve yasak uygulamalari yanlistir. Belediyemiz büyük gelisemelere imza atti bu güzel bunuda hep Mehmet Sari Kardesim ve Fevzi Agabeyimin gayretleri ile de olmustur. Bekir kardesim Orhan Bey'i hos gör hatasini anlayacak ve senden özür dileyecektir. Selamlar ve Saygilar
Yorumlayan: faruk deliaslan tarih 01.01.2006
Sevgili hemserim. yazmis oldugun yaziyi okuduk ve ben bun da küsülecek bir sey görmüyorum. Ayrica bana göre sen ilçemizin reklamini yapmis ve ilçemizin alinan araçlara ihtiyaç olundugunda; ilçemizin bu acziyete düsmeyecegini ülkemize tanitmissin. Ayrica senin "Nizip Belediyesi araçlarini görücüye çikardi" diye yazmanda da bir kusur görmüyorum. Çünkü günümüzde insanlar çocuklarini iyi bir gelecege sahip olsun diye bile görücüye çikariyor. Sen kafani takma yazmana devam et. Nizip'in senin gibi insanlara ihtiyaci var.
Yorumlayan: demhat tarih 31.05.2006
yazının ana hususun iki kişi arasındaki sıkıntı oldugu anlaşılıyor,isimlerin ortada dolaşması cok amatörce...