Ömer Aykut, Şehitkâmil Devlet Hastanesi'ne Başhekim Oldu
8 yıldır Nizip Devlet Hastanesi'nde Dâhiliye Uzmanı ve Başhekim Yardımcısı olarak görevini başarıyla yürüten Ömer Aykut, Nizip Devlet Hastanesi'ne veda etti. Ömer Aykut için bugün Nizip Devlet Hastanesi Başhekimlik Makamı'nda bir Veda Töreni düzenlendi. Törende Dahiliye Uzmanı Ömer Aykut'a yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Nizip Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Cengiz Öztop tarafından bir Plaket takdim edildi.Dâhiliye Uzmanı Ömer Aykut veda konuşmasında; "Uzun zamandır Nizip Devlet Hastanesi'nde yürüttüğüm görevim bugün sona ermiştir. Çalışmalarım boyunca benden desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen Nizip Devlet Hastanesi Yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.Nizip Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Cengiz Öztop ise, Dahiliye Uzmanı Ömer Aykut'un aramızdan ayrılması elbette ki bizim için önemli bir kayıp, ancak Gaziantep için sevindiricidir. Yeni görev yerinde kendisine başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.
şehitkamil devlet hastanesi başhekimliğine dr. Aykut atandı
Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Dahiliye Uzmanı Ömer Aykut, Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atandı. Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Dahiliye Uzmanı Ömer Aykut, Gaziantep Şehitkamil Devlet ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Şehitkamil Devlet Hastanesi'nin yeni başhekimi Dr. Ömer Aykut
NİZİP Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Dahiliye Uzmanı Ömer Aykut, Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atandı. YAKLAŞIK 8 yıldır Nizip Devlet Hastanesi'nde Dâhiliye Uzmanı ve Başhekim Yardımcısı olarak görevini başarıyla ...
Güncel Gazete
Kaynak...
Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimliğine Dr. Aykut Atandı ...
Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Dahiliye Uzmanı Ömer Aykut, Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atandı. ...
www.nizipdenge.com/.../sehitkamil-devlet-hastanesi-bashekiml...
Kaynak...
Şehitkamil'e Yeni Başhekim Atandı
Şehitkâmil Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr Mehmet İbrahim Cansunar'ın, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesinden sonra yerine Nizip ...
Gaziantephaberler.com
Kaynak...
Gaziantep - şehitkamil devlet hastanesi başhekimi ömer aykut ...
GAZİANTEP (İHA) - Nizip Devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı ve Başhekim Yardımcılığı görevini yürütürken Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Ömer Aykut görevine başladı. Başhekim Ömer Aykut'un göreve başlamasıyla ilgili düzenlenen ...
Haber X
Kaynak...
Nizip Myo'dan Gaziantep Askf'ye Ziyaret
Nizip meslek yüksekokulu (myo) eğitim fakültesi dekanı prof.
Devami...
Nizip Meslek Yüksekokulu'ndan Askf'ye Ziyaret
Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu idarecileri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir'i ziyaret ettiler. Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu idarecileri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ...
Haberciniz
Kaynak...
Şehitkamil Devlet Hastanesi'nin yeni Başhekimi Uzm. Dr. Ömer Aykut ...
İlk, ortaokul ve liseyi Nizip'te okudum. 1988-99 döneminde Çukurova Üniversitesi'ni kazandım. Mezun olup, mecburu hizmetimi tamamladıktan sonra Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi iç hastalıklarında başladım. 2001'in Kasım ayına kadar oradaydım. ...
Gaziantephaberler.com
Kaynak...