"Halk Müziği Konseri" Muhteşemdi
Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Mehmet Özaslan tarafından organize edilen Nizip Meslek Yüksekokulu Öğrencileri'ne yönelik hazırlanan "Türk Halk Müziği Konseri" dün gece Nizip Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Üniversite Öğrencilerinin gönüllerince eğlendiği "Halk Müziği Konseri"ni, Gaziantep Üniversitesi Halk Müziği Korosu Öğrencileri hazırladı. Nizip Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin halaylar çekerek, konsere eşlik ettiği gecede ayrıca, Nizip Meslek Yüksekokulu'nda yapılan "Halı Saha Futbol Turnuvası'nda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.
Yoğun katılımın yaşandığı gecede bir konuşma yapan Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan; Bu tür etkinlikler artarak devam edecek. Memleket bizim, hem öğrenelim, hem eğlenelim", şeklinde konuştu.
Geceye Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan, Öğretim Üyeleri, Nizip Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Nizip'te Türk Halk Müziği Konseri Düzenlendi
Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksekokulu tarafından, "Bahar Dönemi Etkinlikleri" çerçevesinde, Nizip Kapalı Spor Salonu'nda, Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. Konsere, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
DikkatHaber.com
Kaynak...
Nizipte Türk Halk Müziği Konseri Düzenlendi 18 Mart 2011 Cuma 1346
Nizip`te Türk Halk Müziği Konseri Düzenlendi Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksekokulu tarafından Bahar Dönemi Etkinlikleri ...
www.lpghaber.com/Nizip%60te-Turk-Halk-Muzigi-Konseri-D...
Kaynak...
Nizip'te Türk Halk Müziği Konseri Düzenlendi
Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksekokulu, Bahar Dönemi Etkinlikleri Kapsamında Türk Halk Müziği Konseri Düzenledi.
Devami...
Nizip'te Halk Müziği Konseri / Nizip Denge Gazetesi - Nizip ...
Nizip Meslek Yüksekokulu öğrencileri Nizip Kapalı Spor Salonu'nda yapılan halk müziği konserinde gönüllerince eğlendiler. Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof ...
www.nizipdenge.com/yeni/nizipte-halk-muzigi-konseri.html
Kaynak...
Nizip'te harika bir konser
GAZİANTEP Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksekokulu, bahar dönemi etkinlikleri kapsamında Nizip'te Türk Halk Müziği Konseri düzenledi. NİZİP Spor Salonu'nda gerçekleştirilen konsere Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Güncel Gazete
Kaynak...
HABER Nizipte Konser haberi
NİZİP'TE KONSER - Nizip'te Türk Halk Müziği Konseri Düzenlendi.
www.haberler.com/nizip-te-konser-2602132-haberi/
Kaynak...