-
Gida Yardimi Tamamlandi
Ramazan ayi basladi. Ramazan ayinda muhtaç aileleri sevindirmek ve bir nebzede olsa ihtiyaçlarini gidermek için Nizip Belediye Baskanligi harekete geçerek 2050 ailenin yüzünü güldürdü. Nizip Belediye Baskani Haci Fevzi Akdogan, Istanbul,Bursa, Gaziantep ve Nizip’te hayirsever isadamlarindan 300 milyara yakin yardim toplayarak muhtaç aileleri sevindirdi. Nizip Belediyesi Ramazan Paketinde bulunan malzemeler söyle: 25 kg bulgur, 25 kg köftelik bulgur, 10 kg makarna, 10 kg salça, 18 lt yag, 2 kg zeytin, 1 kg çay, 20 kg seker, 10 kg mercimek, 5 kg pirinç ve 5 kg sabun. Geçen yil 264 ton gida yardimi yapilirken bu yil 269 ton gida yardimi yapildigi belirtildi. Nizip Belediye Baskani Haci Fevzi Akdogan gida yardiminin tamamlandigini, ramazan ayi içerisinde ise giysi ve ayakkabi yardimina baslayacaklarini dile getirdi. Baskan Akdogan sunlari kaydetti: “Bu yil gida yardimimizi 2 bin 50 aileye yaparak gerçeklestirdik. Geçen yil 264 ton yardim yaptik bu yil 5 ton daha artirdik. Bizler Ramazan Bayrami önceki magdur ailelerimize giysi ve ayakkabi yardimi yapmak için hazirliklara basladik. Bu yardimlar tamamiyla hayirsever isadamlarindan alinmaktadir. Belediyenin kasasindan herhangi bir ücret çikmamaktadir. Geçen yil 25 bin adet kiyafet ve ayakkabi yardiminda bulunmustuk. Bu yil hedefimiz 20 ile 30 bin adet kiyafet ile ayakkabidir” dedi.Nizip Belediye Baskani Haci Fevzi Akdogan yardimlari her yil yapacaklarini sözlerine ekledi...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Okunma: 52
Oy/Yorum: Rating:10 Votes:2 (Rating Scale: 1 = worst, 10 = best)
Tarih: 06.10.2005
Yazar/kaynak: Bekir Sen
Yazar iletişim: www.yerelvizyon.com.tr.tc
Gönderen: bekirsen
Yorum: 1 Yorumlar | Oyla ve yorum ekle
Comments:
--------------------------------------------------------------------------------
Yorumlayan: guruguru tarih 07.10.2005
keske böyle bir uygulama her belediye güzel bir biçimde yapsa diyorum ortada hiç zor durumda insan kalmaz..
--------------------------------------------------------------------------------