-
Neden yazi yazmiyorum
Evet uzun süredir Nizip.com sitesinde yazi yazmiyordum. Sebebine gelince biraz elestiri olacak. Sitenin dergilerden alinti yapmasi... Evet ben uzun zamandir siteye yazi yazmiyorum. Eski olaylarin yeni gösterilmesi hos bir olay degil. Tamam dergilerdende alinti yapilsin ama arsiv kismi için. Bazen siteye giriyorum eski olaylari yeni seklinde yayinlandigini görüyorum. Bende bunlari arsivde degerlendirip güncel konulara bakmaliyiz. Saygilarimla... Gazeteci-Yazar Bekir Sen
--------------------------------------------------------------------------------
Okunma: 65
Oy/Yorum: Rating:10 Votes:2 (Rating Scale: 1 = worst, 10 = best)
Tarih: 08.01.2006
Yazar/kaynak: Bekir Sen
Yazar iletişim: n/a
Gönderen: bekirsen
Yorum: 2 Yorumlar | Oyla ve yorum ekle
Comments:
--------------------------------------------------------------------------------
Yorumlayan: admin tarih 08.01.2006
Degerli kardesim, biliyorsunki henüz emekleme dönemindeyiz. Senin gibi dostlarin karsiliksiz emekleri sayesinde ayakta durmaya ve tarafsiz kalmaya çalisiyoruz. Dergiden aldigim yazilari makaleler bölümündeki KÜLTÜREL YAYINLAR alt kategorisinde yayinliyorum. Hepsini birgünde yazamadigim için parça parça gönderiyorum. Mümkün olsada Nizip hakkinda yayimlanmis tüm yayinlari bu sitede toplayabilsek. Seni kirdimsa özür diler katkilarinin devamini dilerim.
Yorumlayan: bekirsen tarih 07.01.2006
Benim katkim siteye her zaman devam edecektir. Ben sitenin daha zengin bir halde ve daha çok izlenen bir site olmasini istedigimden bunu yazdim. Çünkü Nizip.com sitesi Nizip'in ilk sitesidir ve Nizip'in adini tasimaktadir. Site ne kadar izlenirse o kadar iyi olur. Birde Nizip disindaki Niziplilerin internet üzerinden takip edecegi bir adres... Yine size ben tesekkür ediyorum admin. En azindan elestirelere de açik olmaniz beni sevindirdi.