Şemsettin Gürpınar AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı
Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili Aday Adayı ve RTÜK eski Yönetim Kurulu Üyesi Şemsettin Gürpınar, dün Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Osman Alpaslan'ı makamında ziyaret etti.
Aslen Nizipli olan Şemsettin Gürpınar, yapılan ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada,
12 Haziran 2011 de yapılacak olan Genel Seçimlerde, AKP'den Milletvekili Aday Adayı olmak için yola çıktığını söyleyerek, bu yolda kendisine destek veren Gaziantep ve Nizipli hemşerilerime teşekkür ettiğini ifade etti. Ekmeğini yiyip suyunu içtiğim AK Parti çatısı altında hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağını kaydeden Şemsettin Gürpınar sözlerine şöyle devam etti.
AK Parti'nin ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın ilkeleri, hedefleri, duruşu ve Türkiye Sevdası, benim siyaset prensiplerimin temelini oluşturmaktadır. Aday Adaylığımın, Gaziantep ve Nizip' e hayırlı olmasını diliyor, aday olabilmemiz için AK Parti İl Başkanlığı tarafından 19 Mart 2011 Cumartesi günü, Gaziantep'te Şato Toplantı Salonu'nda saat 09.00'da yapılacak olan temayül yoklamasına katılacak olan üyelerin desteklerini bekliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.