-
çalıştılar ve başardılar
Polat Akın İlköğretim Okulu, Nizip Ticaret Odası Sponsorluğu'nda yapılan "İlköğretim Okulları 6. 7. ve 8. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması"nda ilçede birçok başarılı okulu geride bırakarak, finale kalmayı başardı. Bilgi Yarışmalarında üstün gayret göstererek, isteyince her şeyin olabileceğinin örneğini gösteren Polat Akın İlköğretim Okulu Öğrencileri, birer kol saati ile ödüllendirildi. Öğrenci, Öğretmen ve Okul İdarecilerini ziyaret eden Nizip Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, başarı ve teşekkür dileklerini sundu. Bilindiği üzere, Polat Akın ilköğretim Okulu'nun kenar mahallede bulunan bir okul olduğunu söyleyen Mahmut Kurt şöyle devam etti.
"Kenar mahalledeki okullarımız yoksulluk edebiyatı yaparak kenar mahalledeki öğrencilerin başarısız olacağı fikri içerisindeler. Polat Akın İlköğretim Okulu, bu fikri geride bırakarak başarıyı yakalamıştır. Başarıda emeği geçen Öğretmen, Öğrenci ve Okul İdaresini kutluyorum" dedi.
Konuşmaların ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, Şube Müdürleri Celal Eğilmez, Metin Kılıçparlar, Abdullah Dağlı, Mehmet Ertekinoğlu ve Okul Müdürü Nihat Şanlı ile birlikte öğrencilere Okul İdaresi tarafından alınan kol saatlerini vererek tebrik etti.
-
Başarılar,Nihat hocanın talebeler her zaman başarılı olurlar...tebrikler...