Nizip'te Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi
Nizip Ticaret Odası tarafından her yıl geleneksel hale getirilen, "Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni" bu yılda gerçekleştirilerek, ilçede yüksek düzeyde vergi ödeyen iş adamlarına ve Nizip Ticaret Odası tarafından, SODES Projesi kapsamında hazırlanan "Kadın ve Engellilerde Girişimcilik Potansiyelini Artırıyoruz" projesinde eğitim gören kursiyerlere yönelik Sertifika Töreni düzenlendi.Nizip Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen Törene, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu, MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Karkamış Kaymakamı Ferhat Sinaoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Cem Çerkezoğlu, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Nizip Ticaret Odası 2. Başkanları Mustafa Doktoroğlu ve Bülent Öğüt, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, çevre İl ve İlçelerden gelen Oda Başkanları ve Nizipli İşadamları ile İşletmeciler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt şunları söyledi. "Kayıt dışı ekonomi ile mücadele, ülkemizin geleceğini düşünen her vatandaşımızın asil görevleri arasında olmalıdır. Küresel arenada rekabet edebilmek için şirketlerimizin büyümesini sağlamak gerekir. Bu büyümede ancak kayıt dışının olmadığı rekabetin adil olduğu vergi ve mali sistemin istikrarlı olduğu bir ortamla sağlanır. Altı çizilmesi gereken ve ülkemiz için çok önemli bir husus olarak belirtmek gerekir ki, demokrasi kalitesinin arttırmanın yolu da, kayıt dışını yok etmekten geçmektedir. Bugün ilçemizde yüksek düzeyde vergi ödeyen, ihracat yapan, zirai stopaj ödeyen, tarıma katkı sağlayan firma ve şahıslarımıza başarılarından ve Yüksek düzeyde vergi ödeyen ihracat yapan firma ve kişileri içtenlikle kutlarım" dedi.
MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, MHP Türkiye'nin tüm sorunlarıyla uğraşan bir partidir iktidar olduğumuz zaman ekonomi konusunda ne gibi çalışmalar yapacağımızı halkımız görecek bizler işsizlik ve yolsuzluğu azaltmak ve rekabet gücü yüksek bir üretim tesis etmek istiyoruz" dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ise konuşmasında; "Verilen vergilerin bizim dönemimizde boşa gitmiyor, Türkiye son yıllarda her alanda önü açılmış bir ülkedir iç ve dış borçların az olduğu bir Türkiye'yiz bu durum siz değerli vatandaşlarımızın vergileriyle ortaya çıkmıştır" dedi. Milletvekili Sarı konuşmalarına şöyle devam etti.
Tarım alanında, eğitim alanında ve turizm alanında ilçenin ekonomisine büyük katkı sağlayacak çalışmaların hızla sürdüğünü ve bu alanlarda birçok hizmetin Nizip'te hayata geçtiğini belirterek vergi ödeyerek ülkeye ve ilçeye katkı sağlayan tüm vatandaşlarımız kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.
Plaket alan firmaları kutlayan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, "Birçok ilden büyük olan bu ilçemizdeki esnaflarımız gerçek anlamda bu davranışlarıyla bütün insanlara örnek olacağı kanaatindeyim" diyerek firma sahiplerini kutladı.
Kurumlar Vergisi'nde Birincilik Yine Bilal Çeker'in
Kurumlar Vergisi Birincisi olan "Çek-Pet Petrol Ürünleri İnşaat Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi" adına Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker'e, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı tarafından Plaket takdim edilirken, Gelir Vergisi Birincisi olan Ali Acar'a ise AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı tarafından Plaket takdim edildi. Kurumlar Vergisi İkincisi olan Kızılaslan Sağlık Hizmetleri Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi adına Murat Kızılaslan'ın Plaketini, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu takdim ederken, Gelir Vergisi İkincisi olan Abdullah istemez'e Plaketini MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir takdim etti. Kurumlar Vergisi Üçüncüsü Öz Volkan Petrol Ürünleri Petrol Nakliyat ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi adına Şirket Müdürü Mehmet Seyit Çeker'e AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan tarafından Plaket takdim edilirken, Gelir Vergisi Üçüncüsü Tiryaki Ticaret Adına Mehmet Tiryakiye ise Plaketini Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz takdim etti. İhracat Birincisi olan Beşler Gıda ve Kimya Anonim Şirketi adına İbrahim Tutar'a Plaketini, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kuseyri takdim ederken, Zirai Stopaj Birincisi olan Göktaşlar Et Ürünleri adına Erkan Çevikbaş'ın Plaketi, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember tarafından takdim edildi. İhracat İkincisi olan Sayınlar Gıda A.Ş. adına Erhan Sayın'a ise Plaket, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan tarafından takdim edildi.
Zirai Stopaj İkincisi olan Özberkler Pamuk Sanayi adına Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özberk'in Plaketi ise Karkamış Kaymakamı Ferhat Sinanoglu tarafından takdim edildi. İhracat Üçüncüsü Deniz Dış Ticaret Şirketi adına Necdet Deniz'in Plaketi, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan tarafından takdim edilirken, Zirai Stopaj Üçüncüsü olan Coşkun Güzel'in Plaketi de Ticaret Odası 2. Başkanı Mustafa Doktoroğlu tarafından takdim edildi.
Plaket Töreni daha sonra Kurumlar ve Gelir Vergisi'nde dereceye giren takdim töreniyle devam ederken, Programın sonunda Nizip Ticaret Odası'nca düzenlenen ve SODES Projesi kapsamında hazırlanan "Kadın ve Engellilerde Girişimcilik Potansiyelini Artırıyoruz" Projesinde eğitim gören kursiyerlere sertifika ve projeye destek verenlere verilen Plaket töreniyle son buldu.
Nizip'te Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi
Nizip'te Yüksek Düzeyde Vergi Ödeyen ve En Fazla İhracat Yapan Firmalar Düzenlenen Törenle Ödüllendirildi.
Devami...
Nızıp'te Vergı Rekortmenlerı Ödüllendırıldı
Nizip Ticaret Odasi tarafindan her yil geleneksel hale getirilen, "Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni" ve SODES kapsaminda hazirlanan "Kadin ve Engellilerde Girisimcilik Potansiyelini Artiriyoruz" projesinde egitim gören kursiyerlere yönelik sertifika ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Haber Oku
Kaynak...
Nızıp'te Vergı Rekortmenlerı Ödüllendırıldı
... Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Cafer Yilmaz, Nizip Kaymakami Yasar Karadeniz, Karkamis Kaymakami Ferhat Sinaoglu, Garnizon Komutani Binbasi Cem Çerkezoglu, Nizip Belediye Baskani Haci Fevzi Akdogan, Nizip Cumhuriyet Bassavcisi Mahmut Arslan, ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Haber Oku
Kaynak...
Nizip'te vergi rekortmenleri ödüllendirildi / Gaziantep Olay Haber
Nizip Ticaret Odası tarafından her yıl geleneksel hale getirilen, "Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni" ve SODES kapsamında hazırlanan "Kadın ve Engellilerde ...
www.olaymedya.com/nizipte-vergi-rekortmenleri-odullendiril...
Kaynak...
Nizip`te Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi 15 Mart 2011 Salı 17:15
Nizip`te Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi Gaziantep'in Nizip ilçesinde vergi rekortmenleri düzenlenen törenle ödüllendirildi.
www.lpghaber.com/Nizip%60te-Vergi-Rekortmenleri-Odullen...
Kaynak...
Nizip`te vergi rekortmenlerine ödül töreni
Nizip`te yüksek düzeyde vergi ödeyen ve en fazla ihracat yapan firmalar düzenlenen törenle ödüllendirildi. Nizip Ticaret Odası (NTO) tarafından her yıl ...
www.anteppress.com/.../Nizipte-vergi-rekortmenlerine-odul-to...
Kaynak...
Nizip'te Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi haberi - Nizip Radyo ...
Nizip Ticaret Odası tarafından her yıl geleneksel hale getirilen, "Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni" bu yılda gerçekleştirilerek, ilçede yüksek düzeyde vergi ...
www.nrtmedya.com/.../nizipte-vergi-rekortmenleri-odullendiri...
Kaynak...