Kaymakam yaþar karadeniz'den merkezimize ziyaret
Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Gaziantep'te yapýlan Proje Tabanlý Beceri Yarýþmasýnda "Esmer Güzeli" adlý proje ile Ýl 2.si olmasýndan dolayý Nizip Mesleki Eðitim Merkezi'ne tebrik ziyaretinde bulundu.Ziyaret, 7 Mart 2011 saat 15.30'da gerçekleþirken ziyarete Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Celal Eðilmez, Nizip Mehmet Akif Ersoy HEM Müdiresi Suna Sertpolat, Nizip Madeni Sanatkârlar Odasý Baþkaný Hüseyin Kök ve basýn mensuplarý hazýr bulundu. Ziyaret sýrasýnda Proje Tabanlý Beceri Yarýþmasýnda "Esmer Güzeli" adlý projeye konu olan Antep pekmezli baklava ve proje hakkýnda brifing verildi. Brifingde merkezimiz öðretmeni A.Menderes SÖZMEN projenin ortaya çýkma nedenlerini, projenin aþamalarýný, projenin uygulanmasýný, projenin ilçemize ve insanýmýza saðlayacaðý faydalar ile projeye gelen tepkiler hakkýnda Kaymakam Sayýn Yaþar Karadeniz ve basýn mensuplarýný bilgilendirdi.Ziyaret sýrasýnda Antep pekmezli baklava ikram edilirken "Esmer Güzeli" konuklarýn ve basýn mensuplarýnýn beðenisini kazandý.Ziyaret sonunda merkezimizi gezen ve yapýlan çalýþmalar hakkýnda bilgi alan Nizip Kaymakamý Sayýn Yaþar Karadeniz merkezimiz çalýþanlarýna teþekkür ederek merkezimizden ayrýldý.
Kaynak...