Vali Kamçı, Nizip'te İncelemelerde Bulundu
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Nizip'te İlçe adına gerek merkezi yönetim, gerek Nizip Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri yerinde görerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Kamçı'nın ilk durağı köprülü kavşak çalışmaları oldu. Burada yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Kamçı, ilçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz ve firma yetkililerinden bilgi aldı.
Vali Kamçı daha sonra "Zeugma Çatılı Müze, Zeugma İskele Alanı, Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yaptırılan ve Nizip Meslek Yüksek Okulu Kampusü içinde yer alan Öğrenci Yurdu İnşaatı'nı, Tapu Kadastro Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası İnşaatı'nı, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından yapılan Öğrenci Yurdu İnşaatını, Anadolu Öğretmen Lisesi yeni Eğitim Binasını, Nizip Adliye Sarayı İnşaatını, Kıbrıs Mahallesine yapılan Gençlik ve Toplum Merkezi İnşaatı"nı, gezerek yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Vali Kamçı'nın son gezisi ise Nizip Ticaret Odası tarafından Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan ağaçlandırma çalışmasını inceledi. Gezi heyetiyle belirlenen alana ilk fidanı, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ile birlikte diken Vali Kamçı, burada yapılan çalışmaların da hayırlı olmasını diledi.
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, incelemeleri esnasında çocukları da unutmayarak onlara çikolata dağıttı.
GAZİANTEP Valisi Süleyman Kamçı, Nizip ilçesini ziyaret ederek ...
VALİ Süleyman Kamçı, ilk olarak Nizip Belediyesi tarafından yapılan Köprülü Kavşak'a giderek, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Kamçı daha sonra Zeugma Çatılı Müze, Zeugma İskele Alanı, Öğrenci Yurdu, Tapu Kadastro Müdürlüğü Yeni ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Güncel Gazete
Kaynak...