Baþkan Akdoðan Öðrencileri Makamýnda Aðýrladý
Özel afitap ilköðretim okulu öðrencileri Nizip belediye baþkaný Hacý Fevzi Akdoðaný makamýnda ziyaret ettiler.
Nizip’te eðitim veren özel afitap ilköðretim okulundaki 3-A sýnýfý öðrencileri okul müdürü Seyfettin Tok, ve sýnýf öðretmeni Mehmet Demez nezaretinde Nizip belediye baþkaný Hacý Fevzi Akdoðaný makamýnda ziyaret ederek bilgi alýþveriþlerinde bulundular.
Öðrencileri kapýda karþýlayan Akdoðan onlara yakýn ilgi göstererek bir araya geldi, sohbet ortamýnda gerçekleþen ziyarette öðrenciler,yerel yönetim ve belediye hizmetleri hakkýnda belediye baþkaný Hacý Fevzi Akdoðana sorular sorarak bilmedikleri konularda baþkan Akdoðan tarafýndan bilgilendirildiler.
Yapýlan ziyaretle ilgili açýklama yapan okul müdürü Seyfettin Tok þunlarý söyledi,Nizip belediyesi okulumuzun gerek yeþil alan konusunda gerekse diðer eksikliklerimiz konusunda bizlere gerekli ilgiyi gösterdikleri ve her ihtiyacýmýza karþýlýk verdiðini belirterek bu anlamda belediye baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’a bizlere vermiþ olduðu destekten ve bizleri makamýnda aðýrladýðýndan dolayý teþekkür ederim þeklinde konuþtu.
Ziyaret sonunda öðrenciler kendi hazýrlamýþ olduklarý Türk Bayraðý portresini Akdoðan’a hediye ettiler,belediye baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise öðrencilere birer kitap ve kalem hediye ederek ziyaretlerinden dolayý okul yöneticisine ve öðrencilere teþekkür etti.