"Toplam Kalite Yönetimi" Ödülleri
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'nde 2010 -2011 Yýlý için Toplam Kalite Yönetimi çalýþmalarýný tamamlayan ve ödül almaya hak kazanan Okullara yönelik Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü Öðretmen Evi Toplantý Salonu'nda Ödül Töreni düzenlendi. Bu kapsamda Toplam Kalite Yönetimi kapsamýnda kurum çalýþmasýnda dereceye giren Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu birinciliðe layýk görülürken, Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu ikinci, Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu ise üçüncü oldu. Ekip çalýþmasýnda ise Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu birinci olurken, Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu ikinci ve Fatma Alkan Ýlköðretim Okulu ise üçüncü oldu. Dereceye giren Okul ve Toplam Kalite Yönetimi'nde yer alan Okul Müdürleri'ne Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan birer Teþekkür Belgesi takdim edildi. Konuyla ilgili açýklama yapan Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt þunlarý söyledi. "Geçen yýl Nizip'te Okullarýmýzdan bazýlarý, Gaziantep'in En Baþarýlý Okullarý seçildi. Bu yýl ki hedefimiz ise, Türkiye çapýnda derece elde etmek ve bu dereceyi elde etmek için okullarýmýzýn ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerine inanýyorum" dedi. Bu yýl Nizip Ýlçe genelinde Toplam Kalite Yönetimi'nde yer alan okul sayýsýnýn 11 olduðunu belirten Milli Eðitim Müdürü Kurt, ancak bu sayýnýn Nizip için yeterli olmadýðýný söyleyerek; "Dileðimiz ilçe çapýndaki yarýþmaya tüm okullarýn katýlmasýdýr" dedi.
http://www.nizip.com/gallery/nresimler/haber/7389.jpg