-
Kuaför nasýl olmalý
Salon seçerken öncelikle Salon sahibinin ve çalýþanlarýnýn belgelerinin olmasýne çok dikkat edilmelidir.Günümüzde bir miktar parasý olan kuaförlük sektöründen anlamamasýna raðmen yatýrým yapýyor .Sanatkar olmadýðý içinde kýsa sürede batýyor.
Salon seçerken dikkat edilmesi gereken diðer konuda salonun temizliði ve Kullanýlan malzemelerin yüksek kalitede olmasý gerekmektedir. Kuaför salonu kiþiniþn ihtiyacýný karþýlamalý gerçekten verdiði pararnýn hakkýný sonuna kadar almalý .Gunumuz de insanlar ev ile iþ arasýnda ki yoðunluklarý arasýnda zorda olsa kendilerini kuaförlerine atýyor.Buarada stres atýyorlar kuaföre geldiðinde Kuaförünün Otoparký mutlaka olmalý, salon ferah olmalý acýktýðýnda atýþtýrabilmeli, eðer cocuðu var ise onu býrakabilecek bir oyun alaný olmalý,eþi yada erkek arkadaþý ile ayný anda hizmet alabilmeli..Yok aksi taktirde Bayanlar baþka Kuaföre Baylarda baþka kuaförlere giderek farklý zamanlardafarklý yerlerde vakit kaybediyorlar.Bu nedenlede Unisex kuaförler daha cok tercih edilebilir.
-
bence kazýkçý olamamalý fiyatlarýnýz çok yüksek ben nizipte 5 liraya dörtdörtlük traþ oluyorum
ama bundan sonra traþ olmayada niyetim yok zaten saçlarýmý uzatmaya karar verdim
-
bu mantýkla gidersek nizip esnafý bir adým öne gidemez ve yerinde saymaya hatta batmaya devam eder.sayýn ayna kuaför ne güzel hizmetlerden bahsediyo,arkadaþ ise 5 liraya traþ olabileceðini söylüyo.5 liraya traþ olursan alacaðýn hizmette 5 liralýk olur.memleket esnafýnýn kendini geliþtirememesinin en büyük sebebi iþte bu mantýk.esnafa para kazandýrmayýz,sonrada baþlarýz antep i,bireciði övmeye.
-
ellerine saðlýk çok güzelde yapýyor ben begendikten sonra gerisi umrumda bile deðil nerede görülmüþ saç sakal 15 lira ya traþ ögrenciyiz abi parayý kolay bulamýyoruzz
-
tercih meselesidir, isteyen 5 tl öder, isteyen daha iyi hizmet almayý isteyerek 15 tl öder.
Ayna kuaföre hayýrlý iþler dileriz.