Başkan Akdoğan'ın Öğretmenler Günü Mesajı
Öğretmenler Günü’nü ,Kadirşinas milletimizin ellerini öpmeye layık bulduğu öğretmenlerimize vefanın bir nişanesi olarak,bu günün 24 Kasım ,olarak belirlenmesinde özel bir anlamı vardır.
Öğretmenlik mesleğini diğer bir çok meslekten ayrıcalıklı kılan, malzemesinde de meyvesinde de insan olmasıdır .insanın insan olma vasfını ön plana çıkaran şey eğitim ve kültürdür.ufkumuzu aydınlatan Bu aydınlığın mimarları arasında sizin müstesna bir yeriniz vardır.
Büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerimiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz gençliği yetiştiren, verdikleri eğitimle topluma şekil veren yüce bir görevin fedakar temsilcileridir. Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir
Göreve geldiğimiz günden bu yana Eğitimde olması gereken noktada hiçbir fedakarlıktan kaçmadık Eğitim alanındaki tüm projelerde her zaman açık olduk bundan sonrada aynı duyarlılığı göstermeye devam edeceğiz .
Nizip’de okuyan 35000 öğrenci adına 1500 öğretmenimizi yürekten kutluyor. Bu güne kadar binlerce evladımızın yetişmesinde katkıda bulunmuş,şefkatlerini vefa duygusunu terk ederek ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimizi de minnet ve rahmetle anıyorum. 24 Kasım öğretmenler günü bütün eğitim camiamıza hayırlı olsun.