Nizip Çalıştayının 10.su yapıldı
İlçe sorunlarına çözüm yolları bulmak için Kaymakam beyin gayretleri ve NTO başkanı Mehmet Özyurt Gn.Sekreterliğinde başlatılan çalıştay toplantılarının 10.cusu da yapıldı. Toplantı 8 Kasım 2010 Pazartesi günü Saat 15:00 da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda "Eğitimde Kalitenin Arttırılması" konusunda idi.
Yapılan çalıştay toplantısında;
Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet ÖZASLAN tarafından "Eğitimde Kalitenin Arttırılması" konusunda bir sunum yapılmıştır. Yapılan sunumun ardından 9. Çalıştay da görüşülen Nizip te çevre sorunları konusunda İlçe Tarım Müdür Ramazan BİRİCİK tarafından bir eylem planı sunulmuştur.
10. Çalıştay toplantısı çalışma raporlarıyla devam etmiştir.
Sunulan çalışma raporları şunlardır:
Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik Çalışma Raporu
Nizip Ticaret Odası tarafından : İşsizlik Çalışma Raporu
Nizip Halk Eğitim Merkezi tarafından : İşsizlik Çalışma Raporu
Nizip Meslek Yüksek Okulu tarafından : Üniversite Öğrencilerinin Sorunları
Yapılan Çalıştayın sonunda, 11.Çalıştay Toplantısının 3 Aralık 2010 Cuma günü Saat 14:00 da Nizip Ticaret Odası ev sahipliğinde "İlçemizde Engelliler ve Sorunları" konusunda yapılmasına karar verilmiştir.
Nizip Çalıştayı; üyelerinin dışındaki sivil toplum kuruluşlarının katkılarına da açık olup, yukarıda belirtilen konularda katkı sunmak isteyenlerin sunum yapacakları doküman ile birlikte en az iki gün önceden Çalıştay Genel Sekreterligine başvurmaları halinde katkılarının alınması hususunda fikir birliğine varılmıştır.
Çevre Sorunları (2.Dönem)
Yüksek öğrenim eylem planı
**********yla mücadele eylem planı
Trafik eylem planı
İşsizlikle mücadele ve istihdam eylem planı