Yazdırılabilir Görünüm
İnsanların birbirlerine olan aşkı,sevgiyi:D
Gençkende yaşlıykende bitmez olan aşkı ilan ediyorlar:D
aşk,sevgi,vefa,.hani nikah kıyılırken memur söyler ya''iyi günde,kötü günde''diye...
aslında bu resme bakılarak bir kitap yazılabilir.inanın gözlerim doldu .neler saklı neler bu resimde.
adamın parası var, kadının kimsesi yok
bu resim bana çok şey anlatıyorda en önemlisi ağlatıyor...ben bu kadar vefakar olamam sanırım...ne mutlu o kadına...taşıdığı her kimse bu o kadar önemli değil o teyze cenneti sırtladı bence...mevlam nasıl güzel bir kalp vermişse...
Ilk resimde kadinin yaptiqi cok fedakar bir davranis,ama ikinci resimdeki kadinin yuk yuklenmesi adaminda yurumesi bence cok ama cok insani olmayan bir davranisdir diye dusunuyorum.Simdi qunumuzde boyle kadinlari qormek imkansizdir.
Yani buda ancak bizim memlekette olur,Be adam koskoca deniz yaninda nasil leqende yikaniyorsun.cok komik cok.:):):):):)
o denizden sonra duş alıyo şekerim...vücudundaki tuzlardan arınmak için hiçde komik değil...:)))))
Handan Oylemi bilmiyordum eqer oda leqende dus aliyorsa ben birsey demiyorum.Daha cok korkudan denize qirmemis qibi duruyor.sana benziyor bence:):):):)
İyi güzelde kola şişesindeki suyu üstüne dökmekten acizmiki.Selamlar
1.resim bana fatih abiyi cagristiriyor:)