Kadınların sakkalları olsa idi..??!!. İşte yorumlar:

Bütün kadınlarda sakal olduğunu  farzedelim.. Ben ınternette yorumları gördüm uygun olanlarını aldım siz ne düşünürdünüz acaba?!..
Bana göre; fevkalade olağan bi durum olarak kabul edilir ve hayatın  akışı şöyle devam ederdi..
* Bazı kadınlar diğer kadınların  sakallarını kıskanır.. benim neden onunki kadar gür değil diye hasetlik  yapardı..
* Bu yılın moda sakal rengi diye bişey olurdu.. bütün bengüsuların  sakalları farbikadan yeni çıkmış gibi aynı renk olurdu..
* Kuaförlerde sakal bakım ürünleri satılır.. günlerde ottan kökten bakım  kürü tarifleri verilirdi..
* Çeşit çeşit sakal örme teknikleri  geliştirilirdi.
* Sakal tokası die bi gereç pazarda 5 tanesi bir liradan satılıyo olurdu..
* Erkek şairler sevgilinin sakalına  övgüler yağdıran şiirler yazardı..
* Ali desidero yanısıra, ayşe  desidero da reklamlarda oynuyo olurdu..
* Halamın amcam  olabilmesi için gereken koşullardan biri gerçekleşmiş olurdu.. ama bu  koşul tek başına halamın amcam olduğu anlamına gelmezdi.. 
 *Hülasası..  pek de bi değişiklik olmazdı..
*benimki kesin  farklı boylarda uzar beni hasta ederdi. hay benim şansıma..
*Sinek kaymazdı..
*Laflari biraz daha  dinlenirdi.
(bkz: sakalımız  yok ki lafımız dinlensin)
*gilette reklamında  adriana lima oynar biz de erkekler olarak hep beraber marsa falan  yerleşiriz artık.
*Hoş olmazdı.
*Herhalde normal  kadınlara köse denirdi mudurnu tavuk gibi ortalıkta dolaşırlardı.ve  sakal çıksa elbette kadınlar onu da boyatır rezilliğini çıkarırlardı.
-Ayten  naptırdın sakallara?!?!
+naptiriyim şekerim .. hafif bir renk  attırdım açtırdım biraz...
-Aaa yakışmış ama. İyi olmuş. gözlerini  göstermiş. bende topuz yaptıracağım
 *rapunzel, robinson  crusoe gibi olurdu.
*Sakallarına göre  kıyafet ararlardı. "şu dekolte sakalıma gitmez", "ay yarın arkadaşın  kınası var. bu sakala ne giyeceğim ben?", "yarın iş yerinde toplantı  var. top sakal mı bıraksam acaba?" gibi dertleri artar da giderdi. ama  en azından tikky erkekler gibi 3 numara saç, sol kulakta küpe ve kirli  sakal kombinasyonları olmazdı.