Geleceðin Sporcularý Ödüllendirildi
“Geleceðin Sporcularý” adlý Futbol Müsabakasýnda dereceye giren Okullara yönelik Ödül Töreni düzenlendi. Nizip Kapalý Spor Salonunda düzenlenen Ödül Töreni’ne Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar ve Okul Müdürleri katýldý. Dayýdaðý Ýlköðretim Okulu Müdürlüðü tarafýndan hazýrlanan ve SODES Projesi kapsamýnda “Geleceðin Sporcularý” adlý Futbol Müsabakasý Dayýdaðý Ýlköðretim Okulu, Okul Müdürü Mustafa Yýldýrým ve Müdür Yardýmcýsý Sadýk Kaya Koordinatörlüðünde yürütülen proje çerçevesinde, toplam 17 Köy Ýlköðretim Okulu arasýnda yapýldý. Eleme sistemiyle yapýlan Futbol Turnuvasý’nda yarý finale Köseler, Kumla, Tatlýcak ve Sekili Ýlköðretim Okullarý kaldý. Kendi aralarýnda yaptýklarý maç sonucunda; Köseler Ýlköðretim Okulu 1. olurken, Kumla Ýlköðretim Okulu 2. oldu. Tatlýcak Ýlköðretim Okulu ise 3. olarak tamamladý. Bu kapsamda 1. olan Köseler Ýlköðretim Okulu’na Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz tarafýndan, 2. olan Kumla Ýlköðretim Okulu’na Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan ve 3. olan Tatlýcak Ýlköðretim Okulu’na Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar tarafýndan ve Turnuva’nýn En Centilmen Okulu seçilen Dayýdaðý Ýlköðretim Okulu’na ise Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar tarafýndan kupalarý ve ödülleri takdim edildi. Bu nedenle Nizip Kapalý Spor Salonu’nda, dereceye giren Okullara ve en centilmen Okul seçilen Dayýdaðý ilköðretim ile birlikte Okullara kupalarý verildi. Ödül Töreninde ayrýca Öðrencilere eþofman ve madalya verilirken, maçlarý yöneten Hakemler Abdullah Demir, Seyit Çakýr, Sefer Ümit Aslan, Emin Arý, Mehmet Çelik, Sadýk Kaya, Mustafa Yýldýrým ve Galip Avcý’ ya da birer Madalya ile Eþofman Takýmý verildi.
Kaynak NrtMedya