Örnek Öðretmen Ebru Yenidoðan Plaket’le Ödüllendirildi
Atatürk Ýlköðretim Okulu’nda Teknoloji ve Tasarým Öðretmenliði yapan Ebru Yenidoðan baþlatmýþ olduðu çalýþma kapsamýnda evini adeta Dershaneye çevirerek Okul sonrasý kendi Öðrencilerine Eðitim veriyor. Yaklaþýk iki yýldýr ayný özveri ve fedakârlýkla Öðrencilerine ders veren Ebru Öðretmen bu zaman diliminde Nizip Ýlçe Milli Eðitim Camiasý ve Okul Yönetiminden takdir topladý. Sözleþmeli Öðretmen olarak görev yapan Ebru Yenidoðan, Kadrolu Öðretmen hakký doðmasýna raðmen Öðrencilerini býrakmamak için fedakâr davranarak Kadrolu Öðretmen olarak atamasýný yaptýrmadý. Atatürk Ýlköðretim Okulu’nda Teknoloji ve Tasarým Öðretmeni olarak görev yapan ve fedakâr davranan Ebru Yenidoðan’a Okul Aile Birliði ve Öðrenci Velileri tarafýndan Plaket verilmesi için karar alýnmasý üzerine tören düzenlendi. Plaket Törenine Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Atatürk Ýlköðretim Okulu Müdürü Mehmet Öztürk, Okul Öðretmenleri, Öðrenciler ve Öðrenci Velileri katýldý. Atatürk Ýlköðretim Okulu’nda düzenlenen törende Okul Aile Birliði ve Okul Öðrencileri Velileri adýna Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý tarafýndan bir Plaket ve bir buket takdim edildi. Milletvekili Sarý konuþmasýnda; Öðretmenimizin bu tutumu ve davranýþý karþýsýnda duygulanmamak elde deðil, örnek davranýþý dolayýsýyla kendisini tebrik ediyor ve bu azmin devam etmesini diliyorum dedi. Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ise; “Ebru Öðretmenin bu fedakârlýðý karþýsýnda kendisine ne kadar teþekkür etsek azdýr. Kendi evini Dershane gibi kullanýp, Öðrencilerine Eðitim ve Öðretim konusunda katký saðlamýþtýr” diyerek teþekkür etti. Plaketi alan ve oldukça duygulanan Ebru Yenidoðan ise Okul Aile Birliði ve Öðrenci Velilerine teþekkür ediyorum diye konuþtu.
Kaynak NrtMedya