![]()
![]()
Ne de olsa 12.998 kişi yapmış bunu! :D
Bu cahilliğe sadece gülüyorum
Yazdırılabilir Görünüm
Bende güleceğimde neremden güleceğime karar veremedim.:)
Kurtlar vadisi dizisinde,rol gereği ölen Oktay Kaynarca'nın gıyabında cenaze namazı kılınan bir ülke nin insanlarıyız biz,unutmayalım.:D:D:D
2 yıl önce 1 mayısta arbadeler yaşanmıştı bu arada polis kovalıyor göstericiler kaçıyor falan derken bir sokakta kovalamaca devam ediyor polisler sapanlarla göstericilere taş atıyor göstericiler ne hikmetse evlerin işyerlerin camlarını kırıyor maksat zarar vermek ya...olaylar sakinleşince haber ekipleri bu sokağa gidiyorlar ve halka mikrofon tutup düşüncelerini soruyolar...esnaf üzgün mahalle sakinleri sinirli...25 yaşlarında bıçkın delikanlı bir omuzu aşağıda bir omuzu yukarıda elinde tespihini sallaya sallaya geliyor...kameraya öyle bir bakış atıyorki...aha diyorum içimden...işte ustura kemal... vatanın bölünmezliği milletin birliğine dair biraz tehdit vari ama ibret ve sosyal içerikli nasıl mesajlar verecek gururlandıracak bizi...çakma ustura kemalin ağzından dökülüyor kelimeler şairane bir edayla...POLAT ABİ POLAT ABİ DUY SESİMİZİ... GEL GÖR HALİMİZİ... GEL ABİ GEL BİZİ ANCAK SEN KURTARIRSIN...POLAT ABİ SANA BURDAN SESLENİYORUM BU İŞİ ÇÖZSEN ÇÖZSEN SEN ÇÖZERSİN...önce birkaç dakikalık dumur hali sonra acı dolu kahkahalar...
.............................. puhahahahahahahaaaaaa
Polat şu an israilde işi var.