Özyurt’tan, Hisarcýklýoðlu’na Destek
Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet ÖZYURT yaptýðý yazýlý açýklamada ; “ Bugünkü basýnda yayýnlanan bir habere göre; hükümetini iktidardan uzaklaþtýracak ve mevcut irticai yapýlanmayý þiddetle bertaraf ederek, belirlenen kadrolarý iktidara getirerek laik devlet otoritesini ve varlýðýný yeniden tesis edecektir deniyor. Birileri darbe yapýp, yeni bir hükümet kurup, Baþbakanlýða da TOBB Baþkaný M. Rýfat HÝSARCIKLIOÐLU nun getirileceði söyleniyor. TOBB Baþkaný M.Rýfat HÝSARCIKLIOÐLU yaþamýn her boyutunda, yasalar ile üstlendiði görevlerin yanýnda, ekonomik ve sosyal deðiþimin yarattýðý toplumsal beklenti ve ihtiyaçlara uygun olarak hizmetlerini geliþtirmeyi, Ülke ekonomisinin, kalkýnmasý, geliþmesi ve refahýnýn arttýrýlmasý için her platformda çalýþmaktadýr. Nizip Ticaret Odasý olarak Baþkan HÝSARCIKLIOÐLU nun adýný darbecilikle ilgili iddialara karýþtýranlarý kýnýyor, TOBB ve TOBB ne baðlý bulunan Odalar ve Borsalar olarak ülkemizin kalkýnmasý ve refahý için çalýþmalarýmýza aralýksýz devam edeceðimizin altýný çizmek istiyorum.” dedi.Hakkýndaki asýlsýz iddialara yanýt veren TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu ise, “Ben darbe yapmayý vatana ihanet kabul ederim. Ýhanete teþebbüs edenlerin de yanýnda olmam, olamam. Demokrasi karþýtý planlara ismimi karýþtýranlardan þikayetçiyim.” dedi. Hisarcýklýoðlu, \"Benim adýmý bu iddialara karýþtýranlara hakkýmý helal etmiyorum\" ifadesini kullandý. TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu basýn toplantýsýnda; “Son zamanlarda, millet iradesine müdahaleyi amaçlayan, çeþitli senaryolarýn kamuoyunda sýklýkla yer aldýðýný görmeye baþladýk. Bu kirli planlara, adýmýn karýþtýrýlmasýný, hayret ve dehþetle karþýlýyorum diyerek, hakkýndaki iddialarýn asýlsýz olduðunu kaydetti.
Kaynak NrtMedya