İki Aile Arasındaki Husumet Sona Erdi
Bundan bir süre önce Bozkurt ve Kurtulan aileleri arasında yaşanan husumet, dün Başkanlık Makamında yapılan barışla birlikte sona erdi. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan başta olmak üzere Belediye Meclis Üyesi Mustafa Doktoroğlu ve Mahmut Özkır ile Ahmet Eroğlu’nun çabalarıyla her iki aile büyükleri Nizip Belediyesi Başkanlık Makamında bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Oğuz’un da hazır bulunduğu barış töreninde Nizip İlçe Müftüsü Dr. Mustafa Genç tarafından okunan duaların ardından Bozkurt ailesinden İbrahim Bozkurt, Kurtulan ailesinden ise Sıtkı Kurtulan kucaklaşarak barış için adım attılar. Yaşanan husumetin sona ermesiyle birlikte bir konuşma yapan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, öncelikle bu hayırlı işte emeği geçenlere teşekkür ederim dedi. Barışın olmadığı yerde hiç bir şey olmaz diyen Başkan Akdoğan bu konuda her iki ailede büyüklük göstermiştir ve barışın sağlanması için önemli adım atmışlardır. Bundan dolayı Bozkurt ve Kurtulan ailelerine gösterdikleri bu davranışları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum dedi.