Çim Hokeyi Ekibi Balkan Şampiyonasına Katılacak
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi bünyesinde yetiştirilen Çim Hokeyi Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Bugün Nizip İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz’i ziyaret eden Nizip İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Kılıçparlar, Nizip Halk Eğitim Müdürü Suna Sertpolat, Antrenör Yıldırım Beyazıt ve başarılı sporcular çalışmalar hakkında bilgi verdi. Milli Takımda görev alan sporcuları ve beraberindekileri tebrik eden Kaymakam Karadeniz sporun insan hayatındaki önemine değindi. Adile Altınbaş İlköğretim Okulu’nda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapmakta olan Antrenör Yıldırım Beyazıt ise Çim Hokeyi takımının elde ettiği başarıları konusunda Kaymakam Karadeniz’e bilgi verdi. 2008 yılından bu yana, kulüp adına çeşitli yarışmalara katıldığını ve 57 sporcudan oluşan Çim Hokeyi Takımı çeşitli yaş gruplarında,11 Sporcunun ise Milli Takımlarda görev aldıklarını belirten Yıldırım Beyazıt, Osmaniye İlinde yapılan 18 yaş altı Milli Takım seçmelerine katılan 10 Sporcudan 4’ünün Milli Takımda görev almaya hak kazandıklarını söyledi. Milli Takımda görev alan sporcuların Sırbistan’da yapılacak olan 18 yaş altı Balkan Şampiyonasına katılacaklarını vurgulayan Yıldırım Beyazıt, bu müsabakaların ardından 25 – 27 Aralık Tarihlerinde Alanya’da yapılacak olan Büyükler Türkiye Şampiyonasına Bay ve Bayan Takımı olarak katılacaklarını kaydetti.
Devamı İçin Tıklayınız...