![]()
GÜNGÖREN NİZİPLİLER DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ AYLIK KAHVALTI GÜNÜMÜZ 06,12,2009 PAZAR GÜNÜ YAPILACAKTIR.
BU KAHVALTI ÖĞÜT GIDA SAHİBİ SAYIN MAHMUT ÖĞÜT TARAFINDAN VERİLECEKTİR, TÜM HEMŞERİLERİMİZ DAVETLİDİR.
Yazdırılabilir Görünüm
Rica ediyorum, nohut dürümleri nohutlar tam pişmediği için güzel olmuyor? Geçen sefer ikaz ettik biraz daha iyiceydi ama lütfen bu işi anlayan birileri yapsın. Elbette hepimiz sohbet, dostlarla hasret gidermek için geliyoruz ama gelmişken de damak zevkimiz tatlansın, mideler de bayram etsin di mi ya?
Geçen sefer de ciğerler çok kötüydü, bu işi Oktay'a verseler de sponsor olacaklarda Oktay'a ödese parasını, nohut da aynı durumda.
Bu hafta sonu tüm hemşerilerimizi kahvaltıya bekliyoruz. Bu sefer erken geleceğim.
Tüm Kebap ve Nohut dürümü organizasyonu biizat
Nizipli Oktay Usta tarafından hazırlanacağından
Nohut dürümü
ciğer
ve
kavurmadan dolayı
şikayetiniz olmayacağından emin olabilirsiniz.
Demekki doğru dürüst bir nohut ve kavurma yiyeceğiz.
Daha önece hiç kısmet olmadı. İnşallah busefer gelmek istiyorum.
Saat kaçta başlayıp biiyor ?
Orda bulunmak için bir şart varmı ücret yada bunun gibi ?
yaaa,ben niye bazen geç giriyorum ki bu siteye?üstelik bugün doğum günüm,hep birlikte kutlardık.neyse sağlık olsun başka sefere inşallah.hepinize afiyet olsun,düzenleyen arkadaşa ve emeği geçenlere de teşekkürler.
Güzel bir kahvaltı oldu, Oktay'ın yaptığı Mahmut öğütün üstlendiği bu kahvaltı gerçekten çok muhteşemdi, Kavurma ve nohut harika olmuştu, Oktay'ın ellerine sağlık.
Yine katılım yoğundu, bu dernek lokali artık yetmiyor, acilen yeni yer lazım.
Oktay diğer resimler ne oldu onlarıda atarmısın.
afiyet olsun herkese.