Tekel İlköğretim Okulu Yabancı Misafirlerini Ağırlıyor
Comenius Avrupa Birliği Projesi kapsamında Tekel İlköğretim Okulu’na gelen yabancı öğretmen ve öğrencilerin 7 günlük gezisi bugün başladı. Polonya, Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan’dan misafir olarak gelen öğretmen ve öğrenciler Tekel İlköğretim Okulu Müdürü Durdu Aydın tarafından karşılandı. 13 Ekim - 20 Ekim tarihleri arasında yapılacak gezi kapsamında misafir olarak gelen Öğretmen ve Öğrencilere yöremizin en iyi şekilde tanıtılacağını belirten Tekel İlköğretim Okulu Müdürü Durdu Aydın, hem tarihi zenginliğimizin önemini hem ülkeler arası kültürel diyalogu sağlayarak dil öğrenimini teşvik edeceklerini söyledi. Polonya, Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan’dan gelen 14 Öğretmen 12 Öğrenci olmak kaydıyla toplam 26 misafirin yabancılık çekmemeleri açısından çeşitli kitap ve broşürler hazırlandığını ifade eden Tekel İlköğretim Okulu Müdürü Durdu Aydın, bu gezinin ülkemiz ve ilçemiz açısından olumlu olacağına inanıyorum dedi. İlçemizde başlayan gezinin ilk durağı Hatay, Şanlıurfa gibi yörelerde devam edecek.
Devamı İçin Tıklayınız...