Başkan Akdoğan Taziye Evlerini Gezerek Bilgi Aldı
Nizip Belediyesi tarafından çeşitli bölgelerde başlatılan Taziye Evleri çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Yeşil Evler Mahallesinde yapımı devam etmekte olan 20 nolu ve Belkıs Mahallesinde iç donanımı devam eden 21 Nolu Taziye Evlerini gezerek bir takım incelemelerde bulunan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ ile birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Akdoğan yapmış olduğu açıklamada; biz 6 Taziye Evi için yola çıktık ancak şuan 20 Taziye Evi hizmet veriyor, 2 Taziye Evinin ise yapım çalışmalarına devam ediliyor dedi. Her şeyin en güzeline layık olan Nizipliler için ne gerekiyorsa yapılacaktır diye konuşan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, gerek Yeşil Evler Mahallesinde, gerek Belkıs Mahallesinde yapımı devam eden Taziye Evlerinin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade etti. Daha sonra Yeşil Evler Mahallesinde ikamet eden bir ailenin evine konuk olan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, yapılan hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Burada bir açıklama yapan Başkan Akdoğan, son günlerde bazı dedikodular duyduğunu söyledi. Bazı Mahallelerde beklenenin altında oy oranını alınması dolayısıyla o mahalleye bizim hiçbir hizmet yapmayacağımız şeklinde söylentiler duyduğunu ifade eden Başkan Akdoğan, ben bu tür dedikodulara aldırış etmem, benim yanımda oy verende bir oy vermeyende bir dedi. Ben bize oy vermeyenlere de teşekkür ediyorum diyen Başkan Akdoğan, benim yanımda her mahalle gibi her vatandaşta eşittir diyerek konuya açıklık getirdi. Çalışmaların büyük bir hızla devam edeceğini vurgulayan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, seçimden önce Nizip’e 300 trilyonluk hizmet getireceğim demiştim, şimdi ise 4 yıl içerisinde 300 trilyonluk değil 360 trilyonluk hizmet getireceğim diye konuştu.
Devamı İçin Tıklayınız...