Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Devami...
Bu yolda var bir uğursuzluk ama anlamadım.
uğursuzluk yolda değil abi kusurlara bakın büyükm bir çoğunluğu araç kullanıcılarında iki koyunu güdemeyenle şimdi araç kullanduğını sanoıyor kuaral yok kural kendi araç kullanalara bir canavara dönüşüyor yollarda bu bayram da yollarda ölenlere allah rahmet eylesin.
okaza gece benim önümde oldu . ölen kadın fattum yılmaz çok ağırdı durumu ilk başta öldü sandım ama sonra nefes alıyordu demekki ölmüş. kocası ali yılmazı yol kenarına ben çektim. ikiside arabadan bir fırladı ama tanrım böyle bişey görmedim. kazada suçluda kendisiydi. transit akan bir yolda dönüş yapılır mı. ama bazılarından hiç insanlık yok. kazaya karışan bi otobus vardı. 40 kişilik otobusten biri inipte yardımcı olmuyor yahu.
yine kaza ya birgünde su haberlerde kaza cikmasa dikkatsiz araba kullanimindan cikiyor bu kazalar:(her bayram bu durum yasaniyor yazik ya o kadar can kaybi ..
ölenlere ALLAH rahmet etsin...
Kazalarda yardım etmek zorunludur, eğer yardım etmediğiniz tespit edilirse yada kazaya karışanlardan biri yardım etmedi diye ifade verirse yandınız kanun açık açık bunu belirtiyor, kaza anında yardım edeceksiniz, ama ilk yardımı bilmiyorsanız sadece kaza bölgesinin güvenliğini alacaksınız, yaralılara el vurmayacaksınız yoksa yaşayacak birini öldürebilirsiniz.