İstanbulda sel felaketinden dolayı Hemşerilerimizin ve dostlarımızın Can ve mal kaybından endişeleniyoruz! Tüm istanbullu yurtaşlarımızın başı sagolsun 15 kişinin cesedine ulaşılmış :( Allah rahmet etsin...
Yazdırılabilir Görünüm
İstanbulda sel felaketinden dolayı Hemşerilerimizin ve dostlarımızın Can ve mal kaybından endişeleniyoruz! Tüm istanbullu yurtaşlarımızın başı sagolsun 15 kişinin cesedine ulaşılmış :( Allah rahmet etsin...
Allah kimseye afat tufan vermesin, ölenlere Allah rahmet etsin.
ölenlere allah rahmet eylesin... kalanlarda yardım eylesin... çok zor bir durum...
Memurlara da zekat düşüyormuş haberin olsun.
İstanbul kara yollarında can pazarı GALERİ
![]()
TEM ikitelli karayolu çift taraflı olarak ulaşıma kapatıldı. Bu yoldan geçmek isteyen araçlar E-5'e yönlendirilerken olay yerinde yarısına kadar suya gömülen araçları kurtarmak için itfaiye ve güvenlik ekipleri seferber edildi. Bu yolla bağlantılı yollarda da araçlar kilitlenmiş durumda...
Bağcılarda Tavukçu deresinin taşması sonucu karayolunda ulaşım durdu.
İstanbul Valisi Muammer Güler Basın Ekspres yolunun yarın da kapatılacağını açıkladı.
![]()
![]()
![]()
belediye başkanı, valisi ve halkın %90 ı vermiyor sanırım.. Ki Allah böyle bi felaketi layık görmüş...
neden hoşuma gitsin, psikopat mıyım ben?!! o da onların kaderi müslüm abi. Tabi ki yazık, Allah rahmet etsin, geride kalanlara da sabır versin. Ölümün her türlüsü acı ama umarım böylesi şehitlik sayılır. ben çok ayrı bişeyden bahsetmek istedim, her felaketin mutlaka manevi sebepleri de vardır ama sen neden hiddetlendin anlamadım. Neyse tekrar çok geçmiş olsun istanbullulara...
Lut ve Hud kavminin başına gelenleri bilmiyorsun sanırım. kıysalama yapmam için çok küçük bi felaket bu. Allah korusun. Kafanıza düşen bi yapragın bile manevi sebebi varken niye bu kadar alındıgınızı anlamış degilim...
Sabah saat 09.30'da T.V.'yi açtığımda şok oldum, insanlar otobüs, kamyon ve çatılarda mahsur kalmış kurtarılmayı bekliyor? Resmi ağızlardan hiçbir açıklama yok.Türkiyenin en gelişmiş ve bu felaketle mücadelede en gelişmiş araç imkanına sahip İstanbul'da etkili bir kurtarma çabası yok, sanırım 30'dan fazla ölen var.Sitede bile ölenlerle neredeyse dalga geçiliyor, sizler hiç tanımadığınız insanlara üzülmez, en yakınınız olmazsa ölenlere ağlamazmısınız? .Her olayı dini yorumla geçiştirmek, kaderle, ilahi takdirle savuşturmak, belki vicdanları rahatlatmak moda oldu. Duyarsız toplum olduk ve ne millet ne devlet olmayı hakediyoruz. Yeni felaketleri bekleyin ey halkım !?
Yakında cübbeli Ahmet hocanın diline düşersiniz yorum.